LEGO SERIOUS PLAY Startpaket 2000414

Brja lsa problem med LEGO SERIOUS PLAY lsningar!

lego 2000414 serious play startpaket scaled
  • 234 Delar
  • LEGO SERIOUS PLAY Tema
  • 2000414 SKU

LEGO SERIOUS PLAY programmet är en avancerad och innovativ process utformad för att förbättra arbetsresultat genom att bygga med LEGO klossar. Bygg för att förbättra kommunikation, fantasi, självförtroende, engagemang och insikt. LEGO SERIOUS PLAY Startpaket är ett måste för alla deltagare i din LEGO SERIOUS PLAY workshop. Startpaketet innehåller alla LEGO och LEGO DUPLO klossar …

Läs mer...

Priser LEGO SERIOUS PLAY Startpaket 2000414

Lego.com LEGO.com 260 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO SERIOUS PLAY

Beskrivning LEGO SERIOUS PLAY Startpaket 2000414

LEGO SERIOUS PLAY programmet är en avancerad och innovativ process utformad för att förbättra arbetsresultat genom att bygga med LEGO klossar. Bygg för att förbättra kommunikation, fantasi, självförtroende, engagemang och insikt. LEGO SERIOUS PLAY Startpaket är ett måste för alla deltagare i din LEGO SERIOUS PLAY workshop. Startpaketet innehåller alla LEGO och LEGO DUPLO klossar och delar som behövs för grundläggande kompetensövningar med fokus på att bygga metaforer, skapa kreativa berättelser och använda sin fantasi. Den medföljande broschyren IMAGINOPEDIA for Core Process vägleder deltagarna genom programmet och uppmuntrar dem till att tänka med sina händer på nya, kreativa sätt.

  • Innehåller LEGO och LEGO DUPLO klossar och delar, inklusive hjul, däck, fönster, träd, pinnar, glober, minifigurdelar och små basplattor

  • Innehåller broschyren Imaginopedia for Core Process
  • Ett måste för varje workshopdeltagare

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO SERIOUS PLAY Startpaket
SKU
2000414
Delar
234
Tema
LEGO SERIOUS PLAY
LEGO pris
260 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.