LEGO Kreativ verktygslåda 17101

Ge liv t dina LEGO skapelser!

lego 17101 kreativ verktygslda
 • 847 Delar
 • LEGO BOOST Tema
 • 17101 SKU

Ge liv åt dina LEGO skapelser med det nya setet LEGO BOOST Kreativ verktygslåda – ett kul och enkelt sätt för byggare från 7 år att lära sig grunderna inom programmering, konstruktion och robotteknik. Välj bara en av de fem modellerna i BOOST setet, ladda ner den kostnadsfria och lättanvända appen och sätt i gång! …

Läs mer...

Priser LEGO Kreativ verktygslåda 17101

Lego.com LEGO.com 1 329 kr Se
Proshop.se Proshop.se 2 886 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO BOOST

Beskrivning LEGO Kreativ verktygslåda 17101

Ge liv åt dina LEGO skapelser med det nya setet LEGO BOOST Kreativ verktygslåda – ett kul och enkelt sätt för byggare från 7 år att lära sig grunderna inom programmering, konstruktion och robotteknik. Välj bara en av de fem modellerna i BOOST setet, ladda ner den kostnadsfria och lättanvända appen och sätt i gång! Välj mellan Vernie, en rörlig och pratande robot; M.T.R.4 (Terrängbil med multiverktyg), en robust, mångsidig terrängbil med fyra olika verktygstillbehör, inklusive en kanon med fjädermekanism; Gitarr4000, ett musikinstrument med pitchbend och ljudeffekter; Katten Frankie, ett interaktivt robothusdjur som leker, spinner och uttrycker sitt humör; och AutoByggaren, ett automatiserat monteringsband som bygger riktiga LEGO minimodeller! Ge sedan liv åt din skapelse med appens intuitiva, ikonbaserade programmeringsfunktioner och utför en mängd olika aktiviteter anpassade för varje modell. Med LEGO BOOST får barn lära sig om loopar och variabler, förbättra sina kunskaper inom naturvetenskap, teknik och matematik, utveckla sin kreativa problemlösningsförmåga och släppa loss fantasin när de växlar mellan vägledd och fri lek. LEGO BOOST appen finns tillgänglig för utvalda iOS-, Android- och Kindle-enheter. Gå till LEGO.com/device-guide för en enhetsguide. Appen erbjuder regelbundna uppdateringar med nya utmaningar och kodningsalternativ som är utformade för att uppmuntra till social lek.

 • Innehåller en LEGO motoriserad hubb, en extra motor, en färg- och avståndssensor samt över 840 LEGO delar.

 • Programmera roboten Vernie att dansa, skjuta prick, beatboxa, använda sin hockeyklubba eller till och med spela spel.
 • Bygg M.T.R.4 (Terrängbil med multiverktyg) och välj bland ett urval verktyg och tillbehör för att slutföra uppdrag eller strida mot andra fordon.
 • Lär dig att spela en låt och rocka loss med Gitarr4000.
 • Sköt om ett eget husdjur med Katten Frankie. Men se till att ge katten rätt mat så att den inte blir arg!
 • Konstruera, programmera och manövrera AutoByggaren för att producera riktiga LEGO minimodeller.
 • Bygg och programmera robotar och modeller och slutför över 60 spännande aktiviteter i LEGO BOOST appen för utvalda iOS-, Android- och Kindle-enheter. Gå till LEGO.com/device-guide för en enhetsguide.
 • Programmera med hjälp av ett intuitivt och lättanvänt dra-och-släpp-gränssnitt för alla från 7 års ålder. Lär dig om loopar och variabler, förbättra dina kunskaper inom naturvetenskap, teknik och matematik, utveckla kreativ problemlösningsförmåga och släpp loss fantasin när du växlar mellan vägledd och fri lek.
 • Steg-för-steg-utmaningar för nybörjare som hjälper byggare att utveckla och förbättra sina programmeringskunskaper.
 • Kombinera med LEGO City setet 60194 Arktisk spaningslastbil för att styra och köra fordonet! Använd appen för att styra gaffeltrucken, undersöka prover med färgsensorn, hjälpa valen tillbaka till vattnet och mycket mer för en helt ny interaktiv upplevelse!
 • Kombinera med LEGO NINJAGO setet 70652 Stormbringer och släpp lös blixtdraken! Använd appen för att styra den skräckinjagande besten, avfyra kanonerna, skapa ett katapultsäte med färgsensor och mycket mer!
 • Den här produkten kräver batterier (ingår ej).
 • Det finns digitala bygginstruktioner till den här byggsatsen. Det är lätt att följa stegen på en mobil enhet eller hämta en PDF-fil med de tryckta instruktionerna. Klicka på knappen Bygginstruktioner längst ned på sidan om du vill visa och hämta instruktionerna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kreativ verktygslåda
SKU
17101
UPC
673419272292
Delar
847
Tema
LEGO BOOST
LEGO pris
1 329 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.