LEGO Kreativa byggklossar 11016

Inspirerande LEGO lekset fr kreativa barn!

lego 11016 kreativa byggklossar
 • 1201 Delar
 • LEGO Classic Tema
 • 11016 SKU

Släpp lös en hel värld av kreativitet med leksetet LEGO Classic Kreativa byggklossar (11016) med 1 200 delar. Det finns 7 inspirerande byggidéer i lådan som sätter fart på det roliga. Och med ett så brett urval av LEGO klossar, former och uttrycksfulla ögon kan barn bygga vad som helst! En imponerande LEGO överraskning till unga …

Läs mer...

Priser LEGO Kreativa byggklossar 11016

Lego.com LEGO.com 454 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Classic

Beskrivning LEGO Kreativa byggklossar 11016

Släpp lös en hel värld av kreativitet med leksetet LEGO Classic Kreativa byggklossar (11016) med 1 200 delar. Det finns 7 inspirerande byggidéer i lådan som sätter fart på det roliga. Och med ett så brett urval av LEGO klossar, former och uttrycksfulla ögon kan barn bygga vad som helst!

En imponerande LEGO överraskning till unga byggare
Pojkar och flickor från 4 år kommer att älska dessa inspirerande byggidéer, som en leksaksväderkvarn, en stor fågel, en bläckfisk, ett päron, ett äppelträd, en rymdfärja och en mus på en ostbit. Och med enkla bygginstruktioner till varje modell kan även nybörjare uppleva stoltheten i att bygga sina egna LEGO leksaker.

Fria, kreativa lekar för barn
LEGO Classic lekseten sätter idéer och inspiration i barnens händer, med spännande modeller och enkla bygginstruktioner. Barn utvecklar kreativa och problemlösande förmågor som varar en livstid när de bygger och leker. Lärande har aldrig varit så roligt!

 • Hjälp barn att utveckla viktiga livsfärdigheter med leksetet LEGO Classic Kreativa byggklossar (11016), med 1 200 delar, 7 roliga modellidéer och ett brett urval av klossar, former och ögon för kreativt byggande.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att skapa en vattenkvarn, en stor fågel, en bläckfisk, ett päron, ett äppelträd, en rymdfärja och en mus på en ostbit, plus massor av extra LEGO delar för ännu mer skoj.
 • Barn kan bygga och leka med de medföljande modellidéerna, och sedan hitta på och upptäcka nya fantasifulla sätt att skapa spännande LEGO leksaker.
 • Detta högkvalitativa LEGO byggset är en imponerande julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 4 år.
 • Innehåller 1 200 LEGO originaldelar så att barn kan bygga vad som helst!
 • Med separata klosspåsar för varje modell. Välj helt enkelt en modell, öppna klosspåsen och sätt igång!
 • Varje modellidé har enkla bygginstruktioner, så även nybörjare kan uppleva glädjen och stoltheten i att bygga sina egna LEGO leksaker.
 • LEGO Classic leksaker sätter idéer och inspiration i barns händer. Barn utvecklar kreativa och fysiska färdigheter som varar en livstid, samtidigt som de upplever glädjen i att bygga sina egna LEGO leksaker.
 • LEGO klossar och delar tillverkas enligt stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att leka med.
 • Alla LEGO byggleksaker genomgår grundliga tester för att säkerställa att de uppfyller högainternationella säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kreativa byggklossar
SKU
11016
EAN
5702016972054
Delar
1201
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.