LEGO Jorden runt 11015

En vrld av kreativ lek

lego 11015 jorden runt
 • 950 Delar
 • LEGO Classic Tema
 • 11015 SKU

Leksetet LEGO Classic Jorden runt (11015) innehåller 15 byggidéer baserade på ikoniska djur och föremål från hela världen. Barn får också en färgglad väggkarta som visar den kontinent som är hem för varje djur och växt. Och med ett så brett urval av LEGO delar, plus massor av extra klossar i lådan, kommer den fria …

Läs mer...

Priser LEGO Jorden runt 11015

LEGO.com LEGO.com -30% 441 kr Se
Proshop.se Proshop.se -23% 484 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -8% 579 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Classic

Beskrivning LEGO Jorden runt 11015

Leksetet LEGO Classic Jorden runt (11015) innehåller 15 byggidéer baserade på ikoniska djur och föremål från hela världen. Barn får också en färgglad väggkarta som visar den kontinent som är hem för varje djur och växt. Och med ett så brett urval av LEGO delar, plus massor av extra klossar i lådan, kommer den fria kreativiteten garanterat att flöda.

Vad finns i lådan?
Allt barn behöver för att bygga en örn, en kaktus, en papegoja, en krokodilunge, en späckhuggare, ett lejon, en palm, en giraff, en buss, en känguru med unge, en brunbjörn, ett asiatiskt hus, en pingvin med unge och fisk, en segelbåt och ett flygplan.

Perfekt för barn från 4 år
Varje bygge i detta kreativa lekset innehåller en enkel steg-för-steg-guide så att även nybörjare kan uppleva stoltheten och glädjen i att bygga sina egna LEGO leksaker.

Bygg viktiga livsfärdigheter
LEGO Classic byggseten sätter idéer och inspiration i barns händer med spännande modeller som stimulerar till obegränsad, öppen lek samtidigt som de utvecklar barns kreativitet och finmotorik.

 • Introducera barn till några av världens mest ikoniska djur och föremål med leksetet LEGO Classic Jorden runt (11015), med 15 inspirerande modellidéer för barn från 4 år.
 • Bygg en örn, en kaktus, en papegoja, en krokodilunge, en späckhuggare, ett lejon, en palm, en giraff, en röd buss, en känguru med unge, en brunbjörn, ett asiatiskt hus, en pingvin med unge och fisk, en segelbåt och ett flygplan!
 • Barn kommer att älska att bygga och leka med de 15 modellidéerna som ingår i detta lekset. Och med den färgglada väggkartan kan de se den kontinent som är hem för varje djur och växt de bygger.
 • Denna kreativa byggleksak är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till nya LEGO byggare och barn som vill utöka sin LEGO klossamling.
 • Innehåller 950 LEGO originaldelar så att barn kan bygga vad som helst! De kan också kombinera klossarna och delarna med andra LEGO set för ännu mer skoj.
 • Inuti lådan hittar du 4 separata klosspåsar som var och en innehåller de LEGO delar som behövs för att bygga 3–4 modeller. Gör ditt val, öppna påsen och låt de kreativa lekarna börja!
 • Varje modellidé har enkla bygginstruktioner, så även nybörjare kan uppleva glädjen och stoltheten i att bygga sina egna LEGO leksaker.
 • LEGO Classic byggset sprudlar av idéer och inspiration för fria, kreativa lekar. Att stimulera barns kreativitet och problemlösningsförmåga har aldrig varit så roligt!
 • LEGO leksaker uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder, så att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • Alla LEGO byggleksaker är testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Jorden runt
SKU
11015
EAN
5702016914146
UPC
673419339841
Delar
950
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
630 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.