LEGO Klossar och hjul 11014

Utveckla barns kreativitet med 9 LEGO leksaker p hjul!

lego 11014 klossar och hjul
 • 653 Delar
 • LEGO Classic Tema
 • 11014 SKU

Det imponerande byggsetet LEGO Classic Klossar och hjul (11014) är en superpresent till barn som älskar handgripliga lekar. Och med 9 inspirerande byggidéer med hjultema i lådan, plus massor av extra klossar och delar, kommer det garanterat att erbjuda oändliga timmar av kreativt skoj för pojkar, flickor, vänner och familjer. Vad finns i lådan?. Allt barn …

Läs mer...

Priser LEGO Klossar och hjul 11014

Adlibris.com Adlibris.com -21% 499 kr Se
LEGO.com LEGO.com 630 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 793 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Classic

Beskrivning LEGO Klossar och hjul 11014

Det imponerande byggsetet LEGO Classic Klossar och hjul (11014) är en superpresent till barn som älskar handgripliga lekar. Och med 9 inspirerande byggidéer med hjultema i lådan, plus massor av extra klossar och delar, kommer det garanterat att erbjuda oändliga timmar av kreativt skoj för pojkar, flickor, vänner och familjer.

Vad finns i lådan?
Allt barn behöver för att skapa en modellbil, ett tåg, en skolbuss, en robot, en zebra på skateboard, en racerbil, en kanin i rullstol, en anka somkan dras och en apa på bananskateboard.

Perfekt för barn från 4 år
Barn kommer att älska att leka med dessa roliga LEGO leksaker. Och eftersom varje modell har enkla bygginstruktioner och digitala bygginstruktioner kan även nybörjare uppleva glädjen och stoltheten i att bygga egna LEGO leksaker.

Hjälper barn att utveckla livsfärdigheter
LEGO Classic byggseten sätter idéer och inspiration i barns händer med byggbara leksaker som stimulerar fria lekar och utvecklar barns kreativitet och finmotorik.

 • Barn, vänner och familjer kan vara kreativa med 9 byggbara leksaker och ett färgglatt urval av hjul, klossar och delar som sätter fantasin i förarsätet!
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en bil, ett tåg, en buss, en robot, en zebra på skateboard, en racerbil, en kanin i rullstol, en anka som kan dras och en apa på en bananskateboard, plus extra LEGO klossar.
 • Detta högkvalitativa byggset är fullt av kreativa idéer för givande bygg- och lekupplevelser. Barn kan också kombinera det med befintliga LEGO set för ännu fler kreativa lekar.
 • Leksetet LEGO Classic Klossar och hjul (11014) är en imponerande present för alla tillfällen. Lämpligt för pojkar och flickor från 4 år.
 • Med 653 LEGO delar kan barn bygga vad de vill!
 • Inuti lådan finns separata klosspåsar som innehåller alla LEGO delar du behöver till 1 eller 2 byggen. Välj bara en modell, öppna klosspåsen och sätt igång!
 • Med enkla bygginstruktioner för barn från 4 år. Så att även nybörjarbyggare kan uppleva glädjen och stoltheten i att bygga sina egna LEGO leksaker.
 • LEGO Classic leksaker sätter idéer och inspiration i barns händer med lekset som stimulerar obegränsade, fria lekar samtidigt som de utvecklar deras kreativa tänkande och finmotorik.
 • Alla LEGO klossar och delar tillverkas enligt stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och fungerar varje gång.
 • LEGO byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyllerstrikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Klossar och hjul
SKU
11014
EAN
5702016889192
UPC
673419336550
Delar
653
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
630 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.