LEGO Kreativa transparenta klossar 11013

Ge lite glitter till LEGO leken med transparenta LEGO klossar!

lego 11013 kreativa transparenta klossar
 • 500 Delar
 • LEGO Classic Tema
 • 11013 SKU

Byggsetet LEGO Classic Kreativa transparenta klossar (11013) innehåller ett bländande urval av genomskinliga LEGO delar i alla slags färger, former och storlekar, plus ett urval av spännande klassiska LEGO klossar, delar, ögon och hjul. Allt barn behöver för oändliga timmar av kreativ lek. Ett perfekt lekset för små byggare från 4 år. Detta högkvalitativa lekset innehåller …

Läs mer...

Priser LEGO Kreativa transparenta klossar 11013

Proshop.se Proshop.se -31% 317 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -9% 419 kr Se
LEGO.com LEGO.com -4% 440 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 608 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Classic

Beskrivning LEGO Kreativa transparenta klossar 11013

Byggsetet LEGO Classic Kreativa transparenta klossar (11013) innehåller ett bländande urval av genomskinliga LEGO delar i alla slags färger, former och storlekar, plus ett urval av spännande klassiska LEGO klossar, delar, ögon och hjul. Allt barn behöver för oändliga timmar av kreativ lek.

Ett perfekt lekset för små byggare från 4 år
Detta högkvalitativa lekset innehåller 8 inspirerande byggidéer. Det finns en leksaksfågel, ett lejon, en robot, en enhörning, en rosa fågel, en trollkarl medtrolldrycker och en fisk med en korallmiljö. Och eftersom varje modell har en enkel bygguide och digitala bygginstruktioner kan även nybörjare uppleva stoltheten och glädjen i att bygga sina egna LEGO leksaker.

Hjälper barn att utveckla viktiga livsfärdigheter
LEGO Classic byggseten inspirerar pojkar och flickor att fantisera och skapa. Barn kan bygga och leka med vänner och familj samtidigt som de utvecklar kreativa och fysiska färdigheter. Lärande har aldrig varit så roligt!

 • Kickstarta barnens kreativitet med detta inspirerande lekset med 500 delar, inklusive en bländande samling transparenta LEGO delar, plus klassiska LEGO klossar, ögon och hjul för att skapa 8 roliga modeller och mer.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en fågel, ett lejon, en sköldpadda, en robot, en enhörning, en rosa fågel, en trollkarl med trolldrycker och en fisk i korallmiljö, plus extra LEGO klossar för mer kreativt skoj!
 • Att bygga och leka med de 8 leksakerna i leksetet LEGO Classic Kreativa transparenta klossar (11013) är bara början. Det finns ett helt universum av kreativa lekmöjligheter för barn att utforska.
 • En imponerande julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till nya LEGO byggare, och till flickor och pojkar som vill ge sin LEGO klossamling lite glitter.
 • Barn kan vara kreativa med 500 LEGO klossar, inklusive ett brett urval av transparenta delar. Detta lekset kan också kombineras med andra LEGO originalset för ännu fler roliga bygglekar.
 • Inuti lådan hittar du separata klosspåsar som var och en innehåller de LEGO delar som krävs för att bygga 2 modeller. Gör ditt val, öppna klosspåsen och låt det roliga börja!
 • Innehåller tryckta bygginstruktioner och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner, med visningsverktyg för att zooma och rotera som ger liv åt byggprocessen.
 • LEGO Classic byggset inspirerar till fria, kreativa lekar. Att stimulera barns kreativa tänkande och problemlösningsförmåga har aldrig varit så roligt!
 • LEGO klossar och delar tillverkas enligt stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med.
 • Alla LEGO lekset genomgår grundliga tester för att säkerställa att de uppfyller höga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kreativa transparenta klossar
SKU
11013
UPC
673419336239
Delar
500
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
460 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.