LEGO Kreativa vita klossar 11012

Kickstarta barns kreativitet med denna klassiska byggleksak

lego 11012 kreativa vita klossar
 • 60 Delar
 • LEGO Classic Tema
 • 11012 SKU

Leksetet LEGO Classic Kreativa vita klossar (11012) sprudlar av idéer och inspiration som låser upp barns kreativa potential. Små byggare från 4 år kommer att älska de 3 lättbyggda LEGO leksaksidéerna. Det finns en snögubbe med kvast, ett får med en blomsteräng och en mås med en fisk. Och de kreativa lekarna fortsätter när barn …

Läs mer...

Priser LEGO Kreativa vita klossar 11012

Lego.com LEGO.com 48 kr Se
Amazon.se Amazon.se 59 kr Se
Proshop.se Proshop.se 100 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 281 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Classic

Beskrivning LEGO Kreativa vita klossar 11012

Leksetet LEGO Classic Kreativa vita klossar (11012) sprudlar av idéer och inspiration som låser upp barns kreativa potential. Små byggare från 4 år kommer att älska de 3 lättbyggda LEGO leksaksidéerna. Det finns en snögubbe med kvast, ett får med en blomsteräng och en mås med en fisk. Och de kreativa lekarna fortsätter när barn blandar klossarna för att modifiera modellerna och bygga egna skapelser.

Digital steg-för-steg-guide
Detta LEGO Classic lekset innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera gör verkligen LEGO byggandet till en barnlek!

Utveckla viktiga livsfärdigheter
LEGO Classic byggseten sätter idéer och inspiration i barns händer, med spännande modeller som stimulerar obegränsade, fria lekar samtidigt som de utvecklar barns kreativitet och motorik.

 • Barn från 4 år kan bygga, skapa och fantisera med leksetet LEGO Classic Kreativa vita klossar (11012). Innehåller 3 lättbyggda modellidéer för att komma igång med det kreativa byggandet.
 • Vad finns i lådan? Detta lekset med 60 delar innehåller alla LEGO klossar barn behöver för att bygga en snögubbe med kvast, ett får med en blomsteräng, en mås med en fisk – eller vad de än kan tänka sig.
 • Barn kommer att älska att bygga och leka med de 3 medföljande modellidéerna i detta lekset. Och dekan kombinera klossarna och delarna med andra LEGO set för ännu mer skoj!
 • En fantastisk julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till nya LEGO byggare och barn som vill utöka sin LEGO klossamling.
 • Barn kan ta med sig de kreativa lekarna vart som helst med det praktiska leksetet LEGO Classic Kreativa vita klossar.
 • I lådan finns separata klosspåsar med LEGO delarna som behövs till varje bygge. Välj en modell, öppna påsen och sätt igång!
 • Med tryckta bygginstruktioner och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner, med visningsverktyg för att zooma och rotera som ger liv åt byggprocessen.
 • LEGO Classic byggset sprudlar av idéer och inspiration för fria, kreativa lekar. Att stimulera barns kreativitet och problemlösningsförmåga har aldrig varit så roligt!
 • LEGO leksaker uppfyller branschens högsta kvalitetsstandarder, så att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • Alla LEGO byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kreativa vita klossar
SKU
11012
EAN
5702016889277
UPC
673419336222
Delar
60
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
48 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.