LEGO Klossar och djur 11011

10 fantastiska djurleksaker som barn kan bygga och leka med

lego 11011 klossar och djur scaled
 • 1500 Delar
 • LEGO Classic Tema
 • 11011 SKU

Unga djurälskare kommer att ha roligt med de oändliga lekmöjligheterna i detta djurbyggset. De 10 fantastiska djuren kan byggas på samma gång, var och en med egen miljö. Medan barnen är upptagna med att bygga och leka utvecklar de också viktiga färdigheter. Klossbyggda djur för barn som är LEGO nybörjare! Småttingar älskar dessa lättbyggda LEGO djur. De …

Läs mer...

Priser LEGO Klossar och djur 11011

Lego.com LEGO.com 524 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Classic

Beskrivning LEGO Klossar och djur 11011

Unga djurälskare kommer att ha roligt med de oändliga lekmöjligheterna i detta djurbyggset. De 10 fantastiska djuren kan byggas på samma gång, var och en med egen miljö. Medan barnen är upptagna med att bygga och leka utvecklar de också viktiga färdigheter.

Klossbyggda djur för barn som är LEGO nybörjare!

Småttingar älskar dessa lättbyggda LEGO djur. De 10 lättbyggda leksakerna inkluderar en påfågel med ställ, en tjur, en pingvin med is, en dinosaurie med stenar, en enhörning, en struts med bo, en snigel, en flodhäst med en fågel på ryggen, en panda med bambuträd och en giraff med ett träd. När barn bygger och arrangerar om figurerna och tillbehören kommer de att upptäcka glädjen i att bygga och fördjupa sig i fantasifulla rollekar.

Inspirera kreativa färdigheter med LEGO Classic byggleksaker

LEGO Classic set sätter kreativt byggande och fantasifulla lekar i barns händer. När de enkla guiderna och roliga modellerna har fått dem att börja bygga kommer de aldrig att vilja sluta!

 • Barn kan bygga de 10 roliga, välbekanta djuren och sedan använda sin kreativitet för att skapa fantasifulla, fria lekar. Lägg till de obegränsade möjligheterna som fritt byggande ger och ... allt är möjligt!
 • Innehåller klossar för att bygga en påfågel, en tjur, en pingvin, en dinosaurie, en enhörning, en struts, en snigel, en flodhäst, en panda, en giraff ... och vad som helst som barn kan föreställa sig! Med 1 500 klossar är djuren bara början!
 • Småttingar kommer att ha roligt när de bygger och leker med modellerna, och utvecklar sina egna skapelser. Barn kan också utöka det roliga genom att kombinera klossarna och delarna med andra LEGO leksaker.
 • Pojkar och flickor från 4 år kommer att älska detta djurbyggset. Denna LEGO leksak är mångsidig, rolig och pedagogisk och perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller annan present till alla barn som älskar djur.
 • Med 1 500 LEGO klossar att vara kreativ med är barn inte begränsade till att bygga djur – och när de utvecklar sin byggteknik är möjligheterna oändliga!
 • Detta djurlekset är batterifritt, så det roliga tar aldrig slut! Allt som behövs är ett barns fantasi för att driva allt kreativt skoj. Praktiska byggleksaker uppmuntrar till en mängd olika utvecklingsmässiga fördelar.
 • Enkla, tydliga instruktioner för varje djur ser till att barn kan börja bygga LEGO modellerna så fort setet har öppnats. Ju mer de leker, desto fler spännande möjligheter kommer deras fantasi att trolla fram.
 • Utveckla barns kreativa tänkande och finmotorik med den galna blandningen av klossar, delar, idéer och inspiration som du hittar i varje LEGO Classic set. Fantastisk, fri lek för LEGO nybörjare!
 • LEGO DUPLO leksaker uppfyller de högsta branschstandarderna, så de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • Utöver att uppfylla de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarder gör vi på LEGO Koncernen tester där vi tappar, klämmer, vrider, värmer, repar och sträcker varje LEGO kloss och del, så att du kan vara säker på att leksaken är säker för ditt barn.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Klossar och djur
SKU
11011
EAN
5702016668056
Delar
1500
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.