LEGO Klossar och ljus 11009

Barn kan vara kreativa med LEGO klossar och ljus- och skugglekar!

lego 11009 klossar och ljus
 • 441 Delar
 • LEGO Classic Tema
 • 11009 SKU

Barn kan vara dubbelt så kreativa med detta roliga LEGO set. Först genom att bygga coola modeller och sedan genom att förvandla dem till skuggdockor med ljusklossen med skuggkastare! Från klossbygge till skuggteater Barn från 5 år fängslas av att deras minimodeller förvandlas till coola skuggbilder! Fantasin går på högvarv när bilderna rör sig, krymper och blir …

Läs mer...

Priser LEGO Klossar och ljus 11009

Lego.com LEGO.com 369 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 610 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Classic

Beskrivning LEGO Klossar och ljus 11009

Barn kan vara dubbelt så kreativa med detta roliga LEGO set. Först genom att bygga coola modeller och sedan genom att förvandla dem till skuggdockor med ljusklossen med skuggkastare!

Från klossbygge till skuggteater

Barn från 5 år fängslas av att deras minimodeller förvandlas till coola skuggbilder! Fantasin går på högvarv när bilderna rör sig, krymper och blir större, och inspirerar till oändligt sagoberättande. Med 12 roliga LEGO leksaker som barn kan skapa – slott, ansikte, prinsessa, fladdermus, tupp, skurk, piratskepp, uggla, spöke, väderkvarn, haj och dinosaurie – plus extra klossar för att bygga egna skapelser kan vad som helst hända! Med de 2 skuggkastarna tar skugglekarna aldrig slut!

Barn bygger färdigheter när de skapar!

LEGO Classic set sätter idéer och inspiration i små händer. Enkla guider till roliga modeller gör det lätt för barn att komma igång. När de har upptäckt glädjen i att bygga egna skapelser utvecklar de färdigheter som är viktiga för framtida framgång.

 • Introducera barn till roligt byggande med 12 minimodeller – och se dem sedan förvandla sina modeller till häftiga skuggdockor! Med 2 ljusklossar med skuggkastare är de fantasifulla lekmöjligheterna oändliga.
 • Det finns 12 LEGO leksaker att skapa – slott, roligt ansikte, prinsessa, fladdermus, tupp, skurk, piratskepp, uggla, spöke, väderkvarn, haj och dinosaurie – plus extra klossar som barn kan använda för att bygga sin egna leksaker.
 • Barn kan välja en modell, bygga den, leka med den, projicera dess skugga, använda den andra ljusklossen med skuggkastare för att lägga till ännu en bild och låta fantasin flöda när de hittar på coola berättelser med sina skuggdockor!
 • Perfekt julklapp, födelsedagspresent eller teaterpresent till barn från 5 år som kommer att uppskatta de oändliga, kreativa möjligheterna med LEGO klossbyggande och sagoberättande med skuggteater.
 • Ljusklossen med skuggkastare är 22 cm lång och perfekt för små händer. Utöver de 12 modellerna finns extra klossarsom barn kan använda för att skapa sina egna kreativa modeller.
 • Batterier till ljusklossarna ingår (2 x LR41), så att barn kan börja projicera skuggshower på en gång. Och det praktiska modellbygget drivs såklart bara av barns fantasi.
 • Är detta en present till en ny LEGO byggare? Inga problem! Enkla instruktioner hjälper dem att komma igång på nolltid. Och om du tappar bort instruktionerna kan du ladda ner nya på LEGO.com/buildinginstructions
 • LEGO Classic set stimulerar fria lekar meden knasig blandning av klossar, delar, idéer och inspiration. Det har aldrig varit så roligt och lätt att utveckla barns kreativa tänkande!
 • LEGO DUPLO leksaker uppfyller de högsta branschstandarderna, så de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • Utöver att uppfylla de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarder gör vi på LEGO Koncernen tester där vi tappar, klämmer, vrider, värmer, repar och sträcker varje LEGO kloss och del, så att du kan vara säker på att leksaken är säker för ditt barn.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Klossar och ljus
SKU
11009
EAN
5702016616606
Delar
441
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
369 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.