LEGO Klossar och hus 11008

Inspirera till kreativt byggande med en platser att bo p-byggleksak

lego 11008 klossar och hus scaled
 • 270 Delar
 • LEGO Classic Tema
 • 11008 SKU

Barn förstår vikten av ett ”hem” väldigt tidigt i sina liv – så setet LEGO Classic Klossar och hus är ett perfekt sätt att introducera barn till kreativt byggande. När barn bygger, leker och bygger igen utvecklar de värdefulla färdigheter som varar en livstid. Barn kan börja bygga med denna roliga samling av LEGO hus Pojkar och …

Läs mer...

Priser LEGO Klossar och hus 11008

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 425 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Classic

Beskrivning LEGO Klossar och hus 11008

Barn förstår vikten av ett ”hem” väldigt tidigt i sina liv – så setet LEGO Classic Klossar och hus är ett perfekt sätt att introducera barn till kreativt byggande. När barn bygger, leker och bygger igen utvecklar de värdefulla färdigheter som varar en livstid.

Barn kan börja bygga med denna roliga samling av LEGO hus

Pojkar och flickor från 4 år kommer att älska att bygga och leka med dessa 6 lättbyggda LEGO modeller. Det finns ett familjehus, en fyr, en igloo, ett slott, ett litet hus ochen väderkvarn att bygga. Enkla instruktioner och coola funktioner, som snurrande vingar på väderkvarnen, gör att byggandet blir roligt och går snabbt. Efter att ha byggt modellerna finns ännu fler klossar och delar som barn kan använda för att skapa ett eget drömhem.

Utveckla viktiga färdigheter med LEGO Classic byggleksaker

LEGO Classic set sätter idéer och inspiration i barns händer. Roliga modeller och enkla guider hjälper dem att sätta igång. När de har upptäckt glädjen i att bygga egnaskapelser kommer de att utveckla färdigheter som är viktiga för framtida framgång.

 • Barn kan skapa 6 helt olika ställen att bo på och sedan vara kreativa och bygga sina egna drömhem. Och efter det? Med obegränsad, fantasifull lek och fritt byggande är allt möjligt med denna mångsidiga leksak.

 • Detta set innehåller 270 delar som kan användas för att bygga 6 ställen att bo på: ett familjehus, en fyr, en igloo, ett slott, ett litet hus och en väderkvarn. När barn gör framsteg mot att bygga egna skapelser utvecklar de färdigheter som varar en livstid.
 • Barn kan njuta av att bygga och leka med sina modeller och sedan skapa sina egna skapelser och få de fantasifulla lekarna att skjuta i höjden! Klossarna och delarna kan också kombineras för att utöka det roliga med andra LEGO leksaker.
 • Pojkar och flickor från 4 år kommer att älska detta roliga byggset. Denna pedagogiska LEGO leksak är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till barn som gillar att bygga hus, väderkvarnar, fyrar och igloor.
 • Setet LEGO Classic Klossar och hus är ett perfekt sätt att introducera barn till kreativt byggande. Kombinera med andra LEGO set för ännu fler möjligheter.
 • Batterifritt, så det roliga tar aldrig slut! De oändliga kreativa lekmöjligheterna drivs av barns fantasi – vilket främjar kritiskt tänkande, problemlösningsförmåga och tillfredsställelsen i att skapa något ”på egen hand”.
 • Enkla, tydliga instruktioner ser till att barn kan börja bygga LEGO startmodellerna så fort setet har öppnats. Ju mer de leker, desto fler spännande möjligheter kommer att dykaupp i deras fantasi.
 • LEGO Classic set stimulerar fria lekar med en knasig blandning av klossar, delar, idéer och inspiration. Det har aldrig varit så roligt och lätt att utveckla barns kreativa tänkande!
 • Alla LEGO leksaker uppfyller de högsta branschstandarderna. Detta innebär att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • Utöver att uppfylla de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna gör vi på LEGOKoncernen tester där vi tappar, klämmer, vrider, värmer, böjer, repar och sträcker varje LEGO kloss och del, så att du kan vara säker på att leksaken är säker för ditt barn.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Klossar och hus
SKU
11008
EAN
5702016616590
UPC
673419317115
Delar
270
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.