LEGO Kreativa blå klossar 11006

Vck barns fantasi med denna klassiska byggleksak

lego 11006 kreativa bla klossar scaled
 • 52 Delar
 • LEGO Classic Tema
 • 11006 SKU

En spännande blandning av blå LEGO klossar för barn, med massor av idéer och inspiration. När barn bygger och leker hjälper denna tidlösa byggleksak till att låsa upp kreativ potential och ge utvecklingsmässiga fördelar som varar en livstid. Kickstarta kreativt byggande med ett LEGO startset Barn från 4 år älskar att leka med de 3 lättbyggda LEGO …

Läs mer...

Priser LEGO Kreativa blå klossar 11006

Lego.com LEGO.com 48 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 79 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Classic

Beskrivning LEGO Kreativa blå klossar 11006

En spännande blandning av blå LEGO klossar för barn, med massor av idéer och inspiration. När barn bygger och leker hjälper denna tidlösa byggleksak till att låsa upp kreativ potential och ge utvecklingsmässiga fördelar som varar en livstid.

Kickstarta kreativt byggande med ett LEGO startset

Barn från 4 år älskar att leka med de 3 lättbyggda LEGO leksakerna. Enkla instruktioner och roliga funktioner gör att de fantasifulla lekarna kan börja direkt. Det finns en leksaksblåval med stora, runda ögon och vattenhål, ett tåg med rörliga hjul och en minirobot med rörliga armar. De kreativa lekarna fortsätter när barn kombinerar klossarna för att modifiera sina modeller – och skjuter sedan i höjden när de bygger mängder av fantasifulla skapelser på egen hand.

Skapa värdefulla färdigheter med LEGO klossar

LEGO Classic set sätter fria lekar och uttryckande av egna känslor i barns händer. När de bygger, skapar och fantiserar utvecklar de färdigheter som stöder framtida lycka och framgång.

 • En spännande blandning av blå LEGO klossar som inspirerar barn från 4 år att bygga, skapa och fantisera. Med 3 enkla modeller att bygga, plus oändligt med fritt byggskoj, är denna mångsidiga leksak full av kreativa möjligheter.
 • Setet innehåller 52 delar för att bygga en blåval, ett tåg och en robot med roliga funktioner som uppmuntrar till fantasifulla lekar. När barn gör framsteg mot att bygga egna skapelser utvecklar de värdefulla färdigheter som varar en livstid.
 • Det finns massor avskoj för barn att uppleva när de bygger och leker med de 3 leksakerna, men när de börjar anpassa modellerna och skapa sina egna är allt möjligt. Setet kan också kombineras med andra LEGO leksaker för ännu mer skoj.
 • En fantastisk byggleksak för både nybörjare och de som vill utöka sin LEGO klossamling. Denna mångsidiga, pedagogiska leksak är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva för flickor och pojkar.
 • Setet LEGO Classic Kreativa blå klossar är praktiskt nog för föräldrar att ta med vart som helst. Kombinera med andra LEGO set för ännu fler möjligheter.
 • Drivs av barns fantasi – så det roliga tar aldrig slut! Batterifria leksaker förbättrar barns kritiska tänkande och problemlösningsförmåga, och det låter dem uppleva tillfredsställelsen i att få saker att hända ”på egen hand”.
 • Öppna lådan och de fantasifulla lekarna börjar direkt. Enkla, tydliga instruktioner får barn att bygga och leka med startmodellerna. Och när de väl har börjat kommer de kreativa lekarna aldrig att sluta.
 • Varje LEGO Classic set sprudlar av idéer och inspiration. Den spännande blandningen av klossar och delar stimulerar oändliga fria lekar. Det har aldrig varit så roligt och intuitivt att öka barns kreativa tänkande.
 • LEGO DUPLO leksaker uppfyller de högsta branschstandarderna, så de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • Utöver att uppfylla de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarder gör vi på LEGO Koncernen tester där vi tappar, klämmer, vrider, värmer, repar och sträcker varje LEGO kloss och del, så att du kan vara säker på att leksaken är säker för ditt barn.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kreativa blå klossar
SKU
11006
EAN
5702016616576
UPC
673419317092
Delar
52
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
48 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.