LEGO Flygplan och flygplats 10961

F barns fantasi att lyfta med detta flyglekset

lego 10961 flygplan och flygplats
 • 28 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10961 SKU

Ta ett litet barns fantasi till en ny destination varje dag med leksaken LEGO DUPLO Town Flygplan och flygplats (10961). Dela flygäventyr med ditt förskolebarn. Fånga alla spännande äventyr och allt familjeskoj under en flygtur på ett passagerarplan. Följ med en pappa och hans dotter när de flyger för att träffa vänner och familj. Planet har …

Läs mer...

Priser LEGO Flygplan och flygplats 10961

Fyndiq.se Fyndiq.se -8% 368 kr Se
Lego.com LEGO.com 399 kr Se
Proshop.se Proshop.se 437 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Flygplan och flygplats 10961

Ta ett litet barns fantasi till en ny destination varje dag med leksaken LEGO DUPLO Town Flygplan och flygplats (10961).

Dela flygäventyr med ditt förskolebarn
Fånga alla spännande äventyr och allt familjeskoj under en flygtur på ett passagerarplan. Följ med en pappa och hans dotter när de flyger för att träffa vänner och familj. Planet har ett avtagbart tak som avslöjar mer plats för lek inuti. Flygplatsen har en öppningsbar dörr och ett snurrande kontrolltorn, ett bagageband och ... stora kramar som väntar vid din ankomst!

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn
LEGO DUPLO leksaker sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de leker tillsammans.

 • Dela flygäventyr med LEGO DUPLO Town Flygplan och flygplats (10961) och ta ett litet barns fantasi till en ny destination varje dag.
 • Innehåller 3 DUPLO figurer – pappa, dotter och en pilot – ett flygplan med avtagbart tak och ett roterande flygkontrolltorn med bagageband.
 • Roliga tillbehör: nallebjörn, flagga och öppningsbar väska, som gör flyglekarna ännu mer realistiska.
 • Skapa fantasifulla berättelser om flygplansresor och familjeträffar som låter barn och föräldrar dela fantastiska äventyr, spännande aktiviteter och värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar.
 • Letar du efter ett roligt flyglekset för ett högtflygande förskolebarn från 2 år? LEGO DUPLO Town Flygplan och flygplats kommer att få barns fantasi att sväva!
 • Leksetet är 22 cm högt, 38 cm brett och 29 cm djupt och kan enkelt kombineras med andra LEGO DUPLO set för att inspirera till ännu fler fantasifulla lekmöjligheter.
 • Tydliga och enkla bygginstruktioner som innehåller en enkel bildberättelse med delar från setet gör den kreativa byggprocessen ännu roligare.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sina små.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Flygplan och flygplats
SKU
10961
EAN
5702017086439
UPC
673419349949
Delar
28
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.