LEGO Kreativt födelsedagskalas 10958

Prisvrt kreativt byggset

lego 10958 kreativt fodelsedagskalas
 • 200 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10958 SKU

Det är dags att fira med LEGO DUPLO Classic Kreativt födelsedagskalas (10958)! Detta mångsidiga lekset är fullspäckat med färgglada klossar och delar för att erbjuda maximalt lekvärde. Oändliga lekmöjligheter. Stimulera små barns fantasi och utveckling med LEGO DUPLO Classic Kreativt födelsedagskalas. De underhållande inlärningsmöjligheterna tar aldrig slut med denna färgglada blandning av klossar. Det finns inspirerande …

Läs mer...

Priser LEGO Kreativt födelsedagskalas 10958

Lego.com LEGO.com 749 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Kreativt födelsedagskalas 10958

Det är dags att fira med LEGO DUPLO Classic Kreativt födelsedagskalas (10958)! Detta mångsidiga lekset är fullspäckat med färgglada klossar och delar för att erbjuda maximalt lekvärde.

Oändliga lekmöjligheter
Stimulera små barns fantasi och utveckling med LEGO DUPLO Classic Kreativt födelsedagskalas. De underhållande inlärningsmöjligheterna tar aldrig slut med denna färgglada blandning av klossar. Det finns inspirerande byggen som föräldrar och små barn kan bygga, plus vad de än kan tänkasig – från att skapa en födelsedagstårta och kalasmat till att bygga presenter och figurer för sifferlekar.

Pedagogiska byggleksaker för små barn
LEGO DUPLO lekset är perfekta som presenter till små barn. Med färgglada, lätthanterliga delar som sätter igång fantasin och uppmuntrar till fri lek sätter de den kreativa kontrollen i förskolebarns händer.

 • Det prisvärda setet LEGO DUPLO Classic Kreativt födelsedagskalas (10958) är fullspäckat med färgglada klossar och delar som introducerar små byggare till praktiskt byggande och lekfullt lärande.
 • Inspirera barns fantasier med 200 färgglada klossar och roliga former, som en stjärna och en vattenmelon. Det finns så mycket i detta mångsidiga byggset att barnen aldrig kommer att vilja sluta leka och lära.
 • De småbarnsvänliga klossarna kan kombineras för att skapa en födelsedagstårta, presenter, kalasmat, siffror och mer. Föräldrar kan hjälpa till att bygga de inspirerande modellerna eller något annat de kommer på.
 • För byggare från 18 månader. Med delar som är perfekta för små händer att plocka upp och placera är denna roliga leksak för små barn en perfekt julklapp, födelsedagspresent eller ”bara för att”-gåva.
 • Detta set med 200 delar erbjuder oändliga lekmöjligheter. Kombinera innehållet med andra LEGO DUPLO set för ännu mer skoj.
 • Enkla bygginstruktioner hjälper föräldrar och små barn att bygga en rad olika fantasifulla modeller. Med så många delar som inspirerar till kreativitet är det fria byggandet lika obegränsat som barnens fantasi.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sin lilla byggare.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kreativt födelsedagskalas
SKU
10958
EAN
5702016973594
Delar
200
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.