LEGO Brandhelikopter och polisbil 10957

Belna ett litet barn med ett lek- och lrset med rddningsfordon!

lego 10957 brandhelikopter och polisbil
 • 14 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10957 SKU

LEGO DUPLO My First Brandhelikopter och polisbil (10957) är en småbarnsvänlig, utvecklande leksak byggd med färgglada former och full av roliga funktioner. Leksak med räddningsfordon. Små barn bygger färdigheter medan de njuter av handgripliga lekar med polisbilen som kan dras och brandhelikoptern. Enkelt byggande förbättrar finmotoriska färdigheter och lär små barn om former och färger. Spännande …

Läs mer...

Priser LEGO Brandhelikopter och polisbil 10957

Lego.com LEGO.com 90 kr Se
Proshop.se Proshop.se 169 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Brandhelikopter och polisbil 10957

LEGO DUPLO My First Brandhelikopter och polisbil (10957) är en småbarnsvänlig, utvecklande leksak byggd med färgglada former och full av roliga funktioner.

Leksak med räddningsfordon
Små barn bygger färdigheter medan de njuter av handgripliga lekar med polisbilen som kan dras och brandhelikoptern. Enkelt byggande förbättrar finmotoriska färdigheter och lär små barn om former och färger. Spännande räddningsberättelser inspirerar till rollekar och stärker barns sociala och känslomässiga färdigheter. Detaljerade dekorationer på fordonens båda sidor, en sirenkloss (utan ljud) och en snurrande propeller ger liv åt de fantasifulla lekarna. Med byggkort med bilder av modellerna i naturlig storlek kan barn lägga klossarna på bilden när de bygger.

Pedagogiska leksaker för barn
LEGO DUPLO lekset sätter fri lek, uttryckande av egna känslor och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO leksaker kan föräldrar och små barn dela utvecklingsmässiga milstolpar när de leker tillsammans.

 • Överraska ett litet barn med LEGO DUPLO My First Brandhelikopter och polisbil (10957). Denna småbarnsvänliga leksak är utformad för att inspirera till fantasifulla lekar och erbjuda utvecklingsmässiga fördelar.
 • Innehåller en byggbar helikopter med snurrande rotor och en polisbil som kan dras, med en sirenkloss (utan ljud). Byggda med färgglada former som är perfekta för små händer att plocka upp och placera.
 • Grundläggande byggteknik förbättrar finmotoriska färdigheter, att iscensätta räddningsuppdrag stärker sociala och känslomässiga förmågor, och färgglada former och roliga funktioner ger liv åt de fantasifulla lekarna.
 • Högkvalitativ, hållbar och underbar present till barn från 18 månader, till födelsedagar, jul eller ”bara för att”.
 • Helikoptern är 9 cm hög, 10 cm lång och 6 cm bred. Polisbilen är 8 cm hög, 10 cm lång och 5 cm bred.
 • Innehåller byggkort som visar bilder av modellerna i naturlig storlek. Barn kan placera klossarna över bilderna när de bygger, medan föräldrar kan lära sina barn om färger och former.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade för att innehålla delar som uppmuntrar till fria, utvecklande lekar, så att föräldrar kan dela värdefulla stunder med sina småttingar.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Brandhelikopter och polisbil
SKU
10957
EAN
5702016911282
UPC
673419338103
Delar
14
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
90 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.