LEGO Nöjespark 10956

Familjekul i njesparken

lego 10956 nojespark
 • 95 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10956 SKU

Följ med ditt lilla barn på en fantasifull tur till denna LEGO DUPLO Town Nöjespark (10956) och utforska en underbar blandning av åkattraktioner utformade för att engagera, underhålla och stimulera växande sinnen. Familjekul på tivolit!. Följ med 7 DUPLO karaktärer – 2 kvinnor, 1 man och 4 barn – på färgglada, fängslande, utvecklande lekar i nöjesparken! …

Läs mer...

Priser LEGO Nöjespark 10956

Proshop.se Proshop.se -38% 1 049 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -29% 1 199 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -11% 1 499 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 680 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Nöjespark 10956

Följ med ditt lilla barn på en fantasifull tur till denna LEGO DUPLO Town Nöjespark (10956) och utforska en underbar blandning av åkattraktioner utformade för att engagera, underhålla och stimulera växande sinnen.

Familjekul på tivolit!
Följ med 7 DUPLO karaktärer – 2 kvinnor, 1 man och 4 barn – på färgglada, fängslande, utvecklande lekar i nöjesparken! Denna mångsidiga leksak innehåller rutschkanor att susa nerför, en mekanisk karusell att åka, ett stort pariserhjul med 3 färgglada vagnar att köra, ett tåg att köra runt parken, varmkorvar att köpa, plus glass, kamera, ballonger, cupcakes, kvast och nallebjörn. Det finns till och med en ”regnbågslampa” som ändrar färg för att skapa en autentisk tivoliatmosfär.

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn
LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de bygger tillsammans.

 • LEGO DUPLO Town Nöjespark (10956) är fullspäckad med fantastiska åkattraktioner, handgripliga funktioner och familjekul som engagerar, underhåller och stimulerar växande sinnen.
 • Innehåller 7 DUPLO karaktärer – 2 kvinnor, 1 man och 4 barn – 2 rutschkanor, en mekanisk karusell, ett snurrande pariserhjul med 3 färgglada vagnar, ett tåg som kan knuffas och massor av roliga tillbehör.
 • Tillbehör som varmkorvar, glass, kamera, ballonger, cupcakes, kvast och en nallebjörn uppmuntrar till oändliga rollekar. Det finns till och med en ”regnbågslampa” som ändrar färg (3 LR44-batterier ingår).
 • Detta stora, färgglada och detaljerade lekset är fullt av lekmöjligheter och utvecklande skoj som inspirerar till kreativ lek, förbättrar finmotoriken och fängslar förskolebarns fantasi.
 • Denna funktionsspäckade nöjespark erbjuder oändligt lekfullt lärande för barn från 2 år och ger föräldrar möjligheten att dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar med sitt barn.
 • Leksetet är 28 cm högt, 123 cm brett och 28 cm djupt och kan arrangeras om på olika sätt och kombineras med andra LEGO DUPLO leksaker.
 • Bygginstruktionerna innehåller en rolig bildberättelse med delar från setet för att göra det kreativa byggandet och de fantasifulla lekarna ännu roligare.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sina små.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och ta isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nöjespark
SKU
10956
UPC
673419338141
Delar
95
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
1 680 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.