LEGO Djurtåg 10955

Alla ombord p djurtget fr pedagogiskt skoj!

lego 10955 djurtag
 • 15 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10955 SKU

Alla barn älskar djur, eller hur? Ge ett litet barn den perfekta introduktionen till djurriket med LEGO DUPLO My First Djurtåg (10955). En djurparad som kan dras. Det finns massor för små djurälskare att göra med elefanten, tigern, giraffen och pandan. När de bygger och bygger om, radar upp vagnarna, sätter fast djuren och tar loss …

Läs mer...

Priser LEGO Djurtåg 10955

Proshop.se Proshop.se -38% 173 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -11% 249 kr Se
LEGO.com LEGO.com 280 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 425 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Djurtåg 10955

Alla barn älskar djur, eller hur? Ge ett litet barn den perfekta introduktionen till djurriket med LEGO DUPLO My First Djurtåg (10955).

En djurparad som kan dras
Det finns massor för små djurälskare att göra med elefanten, tigern, giraffen och pandan. När de bygger och bygger om, radar upp vagnarna, sätter fast djuren och tar loss dem från tåget för att stapla dem ovanpå varandra utvecklar de finmotoriska färdigheter och utforskar en magisk värld av fantasifull rollek. Innovativa funktioner, som giraffens böjbara hals, gör denna lekfulla pedagogiska leksak ännu roligare. Med byggkort med bilder av modellerna i naturlig storlek kan barn lägga klossarna över bilderna när de bygger. För ännu mer skoj kan barn koppla ihop tåget med andra DUPLO leksaker med hjul.

Pedagogiska leksaker för barn
LEGO DUPLO leksaker sätter fri lek, eget uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och barn dela värdefulla utvecklingsmilstolpar när de leker tillsammans.

 • Överraska ett litet barn med detta förtrollande LEGO DUPLO My First Djurtåg (10955). Denna mångsidiga leksak innehåller 4 byggbara djur som är perfekta för små händer att plocka upp, placera och dra.
 • Innehåller byggbar elefant (4 delar), tiger (2 delar), giraff (3 delar) och panda (2 delar), plus 4 ”vagnar” med hjul att dra.
 • Barn bygger och bygger om, radar upp vagnarna, ställer djuren på och bredvid tåget och staplar dem ovanpå varandra, och utvecklar finmotoriska färdigheter medan de har kul med fantasifulla rollekar.
 • Detta lekset för barn från 18 månader har allt: handgriplig kreativitet, fantasifulla lekmöjligheter och utvecklingsmässiga fördelar. Det är en perfekt present för små barn.
 • Modellen är 14 cm hög, 45 cm lång och 6 cm bred. Perfekt för små händer att plocka upp och leka med.
 • Innehåller byggkort som visar bilder av modellerna i naturlig storlek. Barn kan placera klossarna över bilderna när de bygger, medan föräldrar kan lära sina barn om färger och former.
 • De olika djuren har olika byggsvårighetsgrader för att uppmuntra små barns byggfärdigheter. Speciella funktioner, som giraffens rörliga hals, gör lekarna extra roliga.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är skickligt utformade för att innehålla funktioner som uppmuntrar till fria, utvecklande lekar, så att föräldrar kan dela viktiga ögonblick med sina småttingar.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placeraoch dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Djurtåg
SKU
10955
EAN
5702016911121
UPC
673419338097
Delar
15
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
280 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.