LEGO Siffertåg – Lär dig räkna 10954

Sm barn bygger, leker och lr sig ombord p siffertget!

lego 10954 siffertag lar dig rakna
 • 23 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10954 SKU

Kolla in det färgglada nya LEGO DUPLO My First Siffertåg – Lär dig räkna (10954). Med 10 sifferklossar som små barn kan lasta, lasta av, stapla och sortera, plus DUPLO flick-, pojk- och hundfigurer – lek- och lärmöjligheterna tar aldrig slut. Den perfekta förskoleintroduktionen till siffror. Små barn kan placera sifferklossarna på och bredvid vagnarna, rada …

Läs mer...

Priser LEGO Siffertåg – Lär dig räkna 10954

Proshop.se Proshop.se -40% 169 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -11% 249 kr Se
LEGO.com LEGO.com -7% 260 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 424 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Siffertåg – Lär dig räkna 10954

Kolla in det färgglada nya LEGO DUPLO My First Siffertåg – Lär dig räkna (10954). Med 10 sifferklossar som små barn kan lasta, lasta av, stapla och sortera, plus DUPLO flick-, pojk- och hundfigurer – lek- och lärmöjligheterna tar aldrig slut.

Den perfekta förskoleintroduktionen till siffror
Små barn kan placera sifferklossarna på och bredvid vagnarna, rada upp dem i rätt ordning och bygga ihop dem till en siffervägg. Med rörliga hjul, öppningsbart tak och vänliga DUPLO karaktärer som kan vara med på det roliga kommer detta siffertåg att förflytta ditt lilla barn till en värld full av fantasifulla, utvecklande lekar!

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de bygger tillsammans.

 • Introducera små barn till siffror med LEGO DUPLO My First Siffertåg – Lär dig räkna (10954). Denna nya version av det ikoniska siffertåget erbjuder fler färgglada, pedagogiska lekar än någonsin.
 • Innehåller 10 sifferklossar som transporteras i tågets vagnar, plus LEGO DUPLO pojk-, flick- och hundfigurer för att inspirera till fantasifulla rollekar.
 • Små barn förbättrar finmotoriken när de kör tåget och lastar, lastar av, staplar och sorterar sifferklossarna. När barn utforskar alla lekmöjligheter upptäcker de även färger och siffror.
 • Med sina söta karaktärer och färgglada, lätthanterliga klossar är siffertåget perfekt för små barn från 18 månader – och för föräldrar som vill dela sitt förskolebarns utvecklingsmässiga milstolpar.
 • Leksetet är 10 cm högt och 47 cm långt och kan enkelt kombineras med andra LEGO DUPLO set för att inspirera till fler fantasifulla lekmöjligheter.
 • En småbarnsvänlig affisch som kan användas som lekmatta ingår, med fullstora bilder av leksetet för att visa hur delarna kan kopplas ihop för att skapa tåget.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sina små.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Siffertåg – Lär dig räkna
SKU
10954
UPC
673419338233
Delar
23
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
280 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.