LEGO Enhörning 10953

Belna ett litet barn med detta lek- och lrset med en enhrning!

lego 10953 enhorning
 • 8 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10953 SKU

Överraska ett litet barn med denna söta och färgglada LEGO DUPLO My First Enhörning (10953). Denna mångsidiga leksak är byggd av färgglada former som är perfekta för små händer att plocka upp, placera och dra. Lek- och lärleksak med enhörning. Inspirera små barn till fantasifulla lekar där de utvecklar grundläggande byggteknik och lär sig om former …

Läs mer...

Priser LEGO Enhörning 10953

Lego.com LEGO.com 90 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Enhörning 10953

Överraska ett litet barn med denna söta och färgglada LEGO DUPLO My First Enhörning (10953). Denna mångsidiga leksak är byggd av färgglada former som är perfekta för små händer att plocka upp, placera och dra.

Lek- och lärleksak med enhörning
Inspirera små barn till fantasifulla lekar där de utvecklar grundläggande byggteknik och lär sig om former och färger. Med småbarnsvänliga delar som kan fästas och tas loss från de rullande vagnarna är enhörningståget fullt av lekmöjligheter. Setet innehåller byggkort som visar bilder av modellerna i naturlig storlek så barn kan lägga klossarna över bilden när de bygger medan föräldrar hjälper dem att lära sig om färger och former. För ännu mer skoj kan detta tåg kopplas ihop med andra DUPLO leksaker med hjul.

Pedagogiska leksaker för små barn
LEGO DUPLO leksaker sätter fri lek, eget uttryck och roligt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmilstolpar när de leker tillsammans.

 • Överraska ett litet barn med denna söta och färgglada LEGO DUPLO My First Enhörning (10953). Denna mångsidiga leksak innehåller roliga former som är perfekta för små händer att plocka upp, placera och dra.
 • Innehåller en byggbar enhörning, 2 stjärnor, en regnbåge och 2 ”vagnar” på hjul som kan dras. Alla former har supermjuka hörn och är perfekta för små händer att plocka upp och placera.
 • Barn utvecklar finmotoriska färdigheter och lär sig om färger och former när de bygger och leker med sina föräldrar och vårdnadshavare.
 • Detta underbara och hållbara lekset är perfekt som present till barn från 18 månader, till födelsedagar, jul eller ”bara för att”.
 • Modellen är 13 cm hög, 23 cm lång och 6 cm bred. Perfekt för små händer att plocka upp och leka med.
 • Innehåller byggkort som visar bilder av modellerna i naturlig storlek. Barn kan lägga klossarna över bilderna när de bygger, medan vårdnadshavare kan hjälpa sina barn att lära sig om färger och former.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar och vårdnadshavare kan dela med sin lilla byggare.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Enhörning
SKU
10953
EAN
5702016911107
UPC
673419338226
Delar
8
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
90 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.