LEGO Lada, traktor och bondgårdsdjur att sköta om 10952

Djursktsel med lekfullt lrande

lego 10952 lada traktor och bondgardsdjur att skota om
 • 97 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10952 SKU

LEGO DUPLO Town Lada, traktor och bondgårdsdjur att sköta om (10952) är en rolig bondgård med lekfullt lärande för förskolebarn. Det är den perfekta utvecklande leksaken för små barn som älskar djur eller traktorer. Lekfullt lärande på bondgården för små barn LEGO DUPLO bondgården är full av lekfullt lärande. Det finns bondgårdsbyggnader och en traktor plus en …

Läs mer...

Priser LEGO Lada, traktor och bondgårdsdjur att sköta om 10952

Lego.com LEGO.com 629 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Lada, traktor och bondgårdsdjur att sköta om 10952

LEGO DUPLO Town Lada, traktor och bondgårdsdjur att sköta om (10952) är en rolig bondgård med lekfullt lärande för förskolebarn. Det är den perfekta utvecklande leksaken för små barn som älskar djur eller traktorer.

Lekfullt lärande på bondgården för små barn

LEGO DUPLO bondgården är full av lekfullt lärande. Det finns bondgårdsbyggnader och en traktor plus en gris, får, häst, hund, höna, tupp och kor att sköta om. När små barn iscensätter olika bondgårdsaktiviteter bygger de finmotoriska färdigheter och utvecklar social och känslomässig förståelse. Mot slutet av dagen är det sovdags för djuren – så kan det roliga börja om imorgon!

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn

LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de leker tillsammans.

 • Leksetet LEGO DUPLO Town Lada, traktor och bondgårdsdjur att sköta om (10952) är fullspäckat med lekfullt lärande för små barn som älskar djur och bondgårdsfordon.
 • Innehåller traktor, gris, får, häst, hund, höna, tupp, 2 kor, 4 LEGO DUPLO figurer, en byggbar lada, realistiskt texturerad höbal och massor av coola tillbehör.
 • Barn utvecklar finmotoriska färdigheter, social och känslomässig förståelse och fantasifullt tänkande när de iscensätter roliga bondgårdsaktiviteter som att mata djuren och rida på hästen.
 • En fantastisk julklapp, födelsedagspresent eller bara-för-att-gåva till små bönder från 2 år som älskar djur och traktorer eller bara är nyfikna.
 • Ladan är 23 cm hög, 20 cm bred och 11 cm djup. Detta mångsidiga lekset kan byggas om på olika sätt och kombineras med alla andra LEGO DUPLO bondgårdsleksaker.
 • Bygginstruktionerna innehåller en rolig bildberättelse med modellerna från setet som gör det kreativa byggandet och de fantasifulla lekarna ännu roligare.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är särskilt utformade med småbarnsvänliga funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sin lilla byggare.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Lada, traktor och bondgårdsdjur att sköta om
SKU
10952
EAN
5702016889499
UPC
673419336307
Delar
97
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.