LEGO Häststall och ponnyskötsel 10951

Lekfullt lrande i ponnystallet

lego 10951 haststall och ponnyskotsel
 • 65 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10951 SKU

LEGO DUPLO Town Häststall och ponnyskötsel (10951) har allt små djurvänner behöver för att sköta om 2 söta ponnyer. De fantasifulla och pedagogiska lekarna kommer aldrig att ta slut. Lek och lär i ponnystallet Varje dag är lika rolig i ponnystallet. De 2 söta ponnyerna behöver mat innan det är dags för en ridtur. Sedan vill de …

Läs mer...

Priser LEGO Häststall och ponnyskötsel 10951

Lego.com LEGO.com 279 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 347 kr Se
Proshop.se Proshop.se 368 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Häststall och ponnyskötsel 10951

LEGO DUPLO Town Häststall och ponnyskötsel (10951) har allt små djurvänner behöver för att sköta om 2 söta ponnyer. De fantasifulla och pedagogiska lekarna kommer aldrig att ta slut.

Lek och lär i ponnystallet

Varje dag är lika rolig i ponnystallet. De 2 söta ponnyerna behöver mat innan det är dags för en ridtur. Sedan vill de ha vatten och bli borstade. Glöm inte att förbereda en mysig plats där de kan sova. När små djurvänner tar hand om ponnyerna i stallet förbättrar de sin förskoleutveckling, särskilt finmotorik och social och känslomässig medvetenhet.

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn

LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de leker tillsammans.

 • LEGO DUPLO Town Häststall och ponnyskötsel (10951) inspirerar till oändliga fantasilekar och lekfullt lärande med 2 söta ponnyer och allt en ung djurvän behöver för att sköta om dem.
 • Innehåller en flick- och en pojkfigur, 2 söta ponnyer, ett byggbart stall med ikonisk design och öppningsbara dörrar, vattenhink, morötter och realistiskt texturerad höbal.
 • Barn utvecklar finmotoriska färdigheter och social och känslomässig medvetenhet när de iscensätter ridturer och ponnyskötsel. Dekan mata och borsta ponnyerna och ordna en mysig plats där de kan sova.
 • Fantastisk pedagogisk leksak för barn från 2 år till jul, födelsedagar eller vilken dag som helst!
 • Huvudbyggnaden är 19 cm hög, 15 cm bred och 9 cm djup. Setet kan arrangeras på många olika sätt och enkelt kombineras med andra LEGO DUPLO bondgårdsleksaker.
 • Bygginstruktionerna innehåller en rolig bildberättelse med modellerna från setet som gör det kreativa byggandet och de fantasifulla lekarna ännu roligare.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sin lilla byggare.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Häststall och ponnyskötsel
SKU
10951
EAN
5702016889482
Delar
65
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.