LEGO Traktor och djurskötsel 10950

Traktorskoj p frfarmen

lego 10950 traktor och djurskotsel
  • 27 Delar
  • LEGO DUPLO Tema
  • 10950 SKU

Introducera små barn till traktorskoj, djurskötsel och fantasifulla lekar med LEGO DUPLO Town Traktor och djurskötsel (10950). Detta mångsidiga traktorlekset ger oändliga möjligheter till kreativa lekar och pedagogiskt skoj. Lekfullt lärande på bondgården. Vårdnadshavare och förskolebarn kan njuta av magiska stunder tillsammans när de hjälper till på bondgården och barnzoot. Det finns en traktor som drar …

Läs mer...

Priser LEGO Traktor och djurskötsel 10950

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 290 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Traktor och djurskötsel 10950

Introducera små barn till traktorskoj, djurskötsel och fantasifulla lekar med LEGO DUPLO Town Traktor och djurskötsel (10950). Detta mångsidiga traktorlekset ger oändliga möjligheter till kreativa lekar och pedagogiskt skoj.

Lekfullt lärande på bondgården
Vårdnadshavare och förskolebarn kan njuta av magiska stunder tillsammans när de hjälper till på bondgården och barnzoot. Det finns en traktor som drar en vagn med verktyg, 2 söta får, en bonde och en barnfigur. När barn iscensätter djurvårdsaktiviteter som att transportera mat till fåren och mata dem utvecklar de finmotoriska och sociala färdigheter.

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn
LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de leker tillsammans.

Med en traktor att köra och får att mata inspirerar LEGO DUPLO Town Traktor och djurskötsel (10950) till fantasilek och lekfullt lärande för barn med passion för fordon och djur. Innehåller en traktor med vagn på släp, 2 får, en bonde och en barnfigur som små barn kan plocka upp och leka med. Innehåller också ett byggbart träd, bondgårdsverktyg och en realistiskt texturerad höbal. Barn utvecklar finmotoriska färdigheter och social och känslomässig förståelse när de iscensätter bondgårdsaktiviteter som att transportera hö till fåren och sköta om dem. Perfekt julklapp, födelsedagspresent eller bara-för-att-gåva till barn från 2 år som älskar traktorer, djur och kreativa lekar. Traktorn är 15 cm lång och det byggbara trädet är 11 cm högt. Setet går att leka med på många olika sätt och kan enkelt kombineras med alla LEGO DUPLO bondgårdsleksaker. Bygginstruktionerna innehåller en rolig bildberättelse med modellerna från setet som gör det kreativa byggandet och de fantasifulla lekarna ännu roligare. Alla LEGO DUPLO lekset är särskilt utformade med småbarnsvänliga funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sin lilla byggare. LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969. LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Traktor och djurskötsel
SKU
10950
EAN
5702016889475
UPC
673419336284
Delar
27
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.