LEGO Bondgårdsdjur att sköta om 10949

Sm barn leker och lr med 4 vnliga djur

lego 10949 bondgardsdjur att skota om
 • 11 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10949 SKU

Det mångsidiga leksetet LEGO DUPLO Town Bondgårdsdjur att sköta om (10949) engagerar små barn med fantasifulla lekar och utvecklar viktiga färdigheter med hjälp av de 4 söta bondgårdsdjuren. Bygg färdigheter med småbarnsvänliga djur. Föräldrar och små barn kan njuta av oändliga fantasilekar med den söta grisen, fåret, ankan och katten. Dessa 4 söta bondgårdsdjur är perfekta …

Läs mer...

Priser LEGO Bondgårdsdjur att sköta om 10949

Proshop.se Proshop.se -18% 98 kr Se
LEGO.com LEGO.com 120 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 169 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Bondgårdsdjur att sköta om 10949

Det mångsidiga leksetet LEGO DUPLO Town Bondgårdsdjur att sköta om (10949) engagerar små barn med fantasifulla lekar och utvecklar viktiga färdigheter med hjälp av de 4 söta bondgårdsdjuren.

Bygg färdigheter med småbarnsvänliga djur
Föräldrar och små barn kan njuta av oändliga fantasilekar med den söta grisen, fåret, ankan och katten. Dessa 4 söta bondgårdsdjur är perfekta för förskolebarn att plocka upp och leka med. När de iscensätter djurvårdsaktiviteter som att mata och förbereda ladan för sovdags kommer unga djurvänner att förbättra finmotorik, sociala färdigheter och rumsuppfattning.

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn
LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de leker tillsammans.

 • Överraska en djurvän med leksetet LEGO DUPLO Town Bondgårdsdjur att sköta om (10949). Dessa 4 söta bondgårdsdjur uppmuntrar till oändliga handlgripliga fantasilekar och pedagogiskt skoj.
 • Innehåller figurerna gris, får, anka och katt, var och en vackert detaljerad och särskilt utformad för små barn att plocka upp och leka med. Innehåller också en byggbar lada och en realistiskt texturerad höbal.
 • Barn utvecklar finmotoriska färdigheter och social och känslomässig förståelse när de iscensätter djurvårdsaktiviteter som att mata djuren och förbereda ladan för läggdags.
 • Detta underbara och hållbara lekset är perfekt som present till barn från 2 år till jul, högtider, födelsedagar eller bara för att!
 • Modellen är 10 cm hög, 9 cm bred och 6 cm djup – men leksetet kan arrangeras på många olika sätt och enkelt kombineras med andra LEGO DUPLO bondgårdsleksaker.
 • Bygginstruktionerna innehåller en rolig bildberättelse med modellerna från setet som gör det kreativa byggandet och de fantasifulla lekarna ännu roligare.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sina små byggare.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bondgårdsdjur att sköta om
SKU
10949
UPC
673419336277
Delar
11
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
120 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.