LEGO Parkeringshus och biltvätt 10948

Allt-i-ett-lekset fr sm barn som lskar bilar

lego 10948 parkeringshus och biltvatt
 • 112 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10948 SKU

Letar du efter en billeksak för små barn som utvecklar fantasi och byggfärdighet? Allt-i-ett-setet LEGO DUPLO Parkeringshus och biltvätt (10948) är fullt av aktiviteter för små barn som älskar bilar. Kreativ lek med bilskötsel. Detta mångsidiga fordonslekset innehåller en biltvätt att köra genom, laddningsstation, ramp, parkeringsplatser, vägbom, en plats att tvätta bilen för hand, 2 bilar …

Läs mer...

Priser LEGO Parkeringshus och biltvätt 10948

Proshop.se Proshop.se -43% 785 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -31% 949 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -13% 1 189 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 370 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Parkeringshus och biltvätt 10948

Letar du efter en billeksak för små barn som utvecklar fantasi och byggfärdighet? Allt-i-ett-setet LEGO DUPLO Parkeringshus och biltvätt (10948) är fullt av aktiviteter för små barn som älskar bilar.

Kreativ lek med bilskötsel
Detta mångsidiga fordonslekset innehåller en biltvätt att köra genom, laddningsstation, ramp, parkeringsplatser, vägbom, en plats att tvätta bilen för hand, 2 bilar (1 med mekanisk knuffa-och-kör-funktion) och en husbil med plats för 3 figurer inuti och utrustning på taket, plus tillbehör och karaktärer (2 män, en farmor/mormor, ett barn och en hund) som inspirerar till oändliga fantasilekar. Och medan barnen utforskar de oändliga lekmöjligheterna utvecklar de viktiga färdigheter som varar en livstid.

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn
LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de bygger tillsammans.

 • LEGO DUPLO Parkeringshus och biltvätt (10948) är ett allt-i-ett-lekset med aktiviteter som utvecklar byggfärdigheter, fantasifulla funktioner och oändliga lekmöjligheter.
 • Innehåller 4 DUPLO figurer – 2 män, en farmor/mormor och ett barn, plus en hund – och roliga funktioner som en biltvätt att köra genom med en ”tvättgardin” i tyg, en rörlig vägbom och en biljettautomat.
 • De 3 fordonen är en bil som kan knuffas, en mekanisk knuffa-och-kör-bil och en husbil med öppningsbart tak och plats för 3 figurer och utrustning på taket.
 • Iscensätt kreativa rolleksberättelser med biltvätten, laddningsstationen, rampen, fordonen, tillbehören och LEGO DUPLO karaktärerna som utvecklar barns finmotorik, uthållighet och självuttryck.
 • Detta mångsidiga lekset är en fantastisk present till små barn från 2 år som älskar bilar och erbjuder en fantastisk möjlighet för föräldrar att dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar med sina barn.
 • Leksetet är 31 cm högt, 79 cm brett och 20 cm djupt, men det kan arrangeras om på olika sätt och kombineras med andra LEGO DUPLO leksaker.
 • Bygginstruktionerna innehåller en rolig bildberättelse med delar från setet för att göra det kreativa byggandet och de fantasifulla lekarna ännu roligare.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, kreativ, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sina små.
 • • LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Parkeringshus och biltvätt
SKU
10948
UPC
673419338134
Delar
112
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
1 370 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.