LEGO Racerbilar 10947

Roligt lekset med frgglada racerbilar

lego 10947 racerbilar
 • 44 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10947 SKU

LEGO DUPLO Town Racerbilar (10947) är ett färgglatt lekset med massor av roliga rolleksmöjligheter och utvecklingsmässiga fördelar för små förare. Aktivitetsspäckat racerbilslekset. De pedagogiska lekarna är snabba och roliga med detta färgglada lekset med racerbilar. 2 knuffa-och-kör-bilar och massor av tillbehör inspirerar till oändliga rollekar på racerbanan. Tvätta bilarna, ladda dem, ställ ut konerna, vifta med …

Läs mer...

Priser LEGO Racerbilar 10947

Amazon.se Amazon.se -4% 437 kr Se
Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 689 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Racerbilar 10947

LEGO DUPLO Town Racerbilar (10947) är ett färgglatt lekset med massor av roliga rolleksmöjligheter och utvecklingsmässiga fördelar för små förare.

Aktivitetsspäckat racerbilslekset
De pedagogiska lekarna är snabba och roliga med detta färgglada lekset med racerbilar. 2 knuffa-och-kör-bilar och massor av tillbehör inspirerar till oändliga rollekar på racerbanan. Tvätta bilarna, ladda dem, ställ ut konerna, vifta med flaggorna för att starta tävlingen ... och kör! När tävlingen är över kan setet byggas om till en prispall där förarna kan fira tillsammans med en pokal. Den perfekta leksaken att dela med föräldrar, syskon och vänner – som främjar förskolebarns sociala och känslomässiga utveckling samt deras kreativa och finmotoriska färdigheter.

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn
LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de leker tillsammans.

 • LEGO DUPLO Town Racerbilar (10947) är ett färgglatt lekset med racerbilar som sprudlar av fantasifulla lekar, utvecklingsmässiga fördelar och spännande rolleksmöjligheter att dela.
 • Innehåller en manlig och en kvinnlig DUPLO racerförare med hjälmar, 2 knuffa-och-kör-bilar och tillbehör som pokal, flaggor, laddningsstation för elbilar, koner och verktyg för bilskötsel.
 • Att dela fantasifulla rolleksberättelser vid den roliga racerbanan utvecklar förskolebarns sociala och känslomässiga medvetenhet samt deras kreativa och finmotoriska färdigheter.
 • Detta mångsidiga, handgripliga lekset är fullspäckat med pedagogisk lek för barn från 2 år och låter föräldrar dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar med sitt förskolebarn.
 • Leksetet är 19 cm högt, 50 cm brett och 25 cm djupt men kan byggas om på olika sätt och enkelt kombineras med andra LEGO DUPLO leksaker.
 • Bygginstruktionerna innehåller en rolig bildberättelse med delar från setet för att göra det kreativa byggandet och de fantasifulla lekarna ännu roligare. De 2 racerbilarna har mekaniska knuffa-och-kör-hjulbaser – inga batterier behövs!
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sina små byggare.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och ta isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Racerbilar
SKU
10947
EAN
5702016911312
UPC
673419338127
Delar
44
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.