LEGO Sopbil och återvinning 10945

tervinningslastbil och tunnor med frgsortering

lego 10945 sopbil och atervinning
 • 19 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10945 SKU

LEGO DUPLO Town Sopbil och återvinning (10945) är ett färgglatt och mångsidigt lekset fullt av funktioner som utvecklar barns färdigheter medan de leker. Aktivitetsspäckat återvinningslekset. Det finns så mycket för små barn att göra och lära sig när de följer med 2 DUPLO figurer på en rad olika återvinningsaktiviteter. Öva på färgsortering genom att placera de …

Läs mer...

Priser LEGO Sopbil och återvinning 10945

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 465 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Sopbil och återvinning 10945

LEGO DUPLO Town Sopbil och återvinning (10945) är ett färgglatt och mångsidigt lekset fullt av funktioner som utvecklar barns färdigheter medan de leker.

Aktivitetsspäckat återvinningslekset
Det finns så mycket för små barn att göra och lära sig när de följer med 2 DUPLO figurer på en rad olika återvinningsaktiviteter. Öva på färgsortering genom att placera de färgade påsarna i rätt tunna, bygg finmotoriska färdigheter med de öppningsbara locken på tunnorna och den rullande sopbilen, bredda fantasin med oändliga rolleksberättelser, sopa upp skräp med den stora sopkvasten och utveckla miljövänliga vanor som varar en livstid.

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn
LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de leker tillsammans.

 • LEGO DUPLO Town Sopbil och återvinning (10945) är ett färgglatt och mångsidigt lekset som är fullt av funktioner och roliga aktiviteter som inspirerar till lärande och lek.
 • Innehåller 2 DUPLO figurer – en återvinningsarbetare och en pojke – en rullande sopbil med tippfunktion, 3 påsar som passar i 3 matchande soptunnor, plus en stor sopkvast.
 • När barn iscensätter fantasifulla rolleksberättelser om att sortera skräp och lasta sopbilen lär de sig om färger, förbättrar finmotoriken och utvecklar ett miljövänligt tänkande.
 • Detta funktionsspäckade lekset erbjuder oändligt lekfullt lärande för barn från 2 år och ger föräldrar möjligheten att dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar med sitt förskolebarn.
 • Leksetet är 11 cm högt, 15 cm brett och 7 cm djupt, men det kan arrangeras om på olika sätt och kombineras med andra LEGO DUPLO leksaker.
 • Bygginstruktionerna innehåller en rolig bildberättelse med delar från setet för att göra det kreativa byggandet och de fantasifulla lekarna ännu roligare.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sina små byggare.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Sopbil och återvinning
SKU
10945
EAN
5702016911046
UPC
673419338370
Delar
19
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.