LEGO Uppdrag med rymdfärja 10944

Lt sm barn upptcka ett universum av fantasifulla lekar

lego 10944 uppdrag med rymdfarja
 • 23 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10944 SKU

Överraska ett litet barn med LEGO DUPLO Town Uppdrag med rymdfärja (10944) och se fantasi och färdigheter skjuta i höjden. Pedagogisk rymdraketsleksak för barn. Denna småbarnsvänliga rymdleksak har allt. Små astronauter kan resa till ett universum av fria lekar med föräldrar och lekkamrater när de bygger rymdfärjan, skjuter ut astronauterna i rymden och iscensätter oändliga äventyr …

Läs mer...

Priser LEGO Uppdrag med rymdfärja 10944

Proshop.se Proshop.se -35% 169 kr Se
Lego.com LEGO.com 260 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 269 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Uppdrag med rymdfärja 10944

Överraska ett litet barn med LEGO DUPLO Town Uppdrag med rymdfärja (10944) och se fantasi och färdigheter skjuta i höjden.

Pedagogisk rymdraketsleksak för barn
Denna småbarnsvänliga rymdleksak har allt. Små astronauter kan resa till ett universum av fria lekar med föräldrar och lekkamrater när de bygger rymdfärjan, skjuter ut astronauterna i rymden och iscensätter oändliga äventyr med utforskning och upptäckter. Rymdlekarna får barns kognitiva tänkande, rumsuppfattning och finmotorik att sväva.

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn
LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de leker tillsammans.

 • Överraska en ung astronaut med LEGO Town DUPLO Uppdrag med rymdfärja (10944). Detta mångsidiga lekset inspirerar till oändliga fantasilekar och uppmuntrar till fysisk och mental utveckling.
 • Innehåller manliga och kvinnliga astronautfigurer, en byggbar rymdfärja med öppningsbar kropp och snurrande hjul, avtagbar stege, en buggy med hjul och snurrande radar högst upp.
 • Barn utvecklar kreativt tänkande, rumsuppfattning och finmotorik när de utforskar ett oändligt universum av fria lekar.
 • Denna småbarnsvänliga rymdfärja är en utomjordisk present till alla förskolebarn från 2 år. Perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning.
 • Modellen är 20 cm hög, 15 cm bred och 9 cm djup. Leksetet kan arrangeras på många olika sätt och enkelt kombineras med andra leksaker från LEGO DUPLO Town.
 • Bygginstruktionerna innehåller en rolig bildberättelse med modellerna från setet som gör det kreativa byggandet och de fantasifulla lekarna ännu roligare.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sina små byggare.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Uppdrag med rymdfärja
SKU
10944
UPC
673419338363
Delar
23
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
260 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.