LEGO Glada barndomsstunder 10943

Lek och lr om kinesiskt nyr och frskola

lego 10943 glada barndomsstunder
 • 227 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10943 SKU

LEGO DUPLO Town Glada barndomsstunder (10943) introducerar förskolebarn till 2 spännande händelser – kinesiskt nyårsfirande och första dagen i förskolan. Med 2 alternativa byggen erbjuder denna pedagogiska leksak oändligt med lekfulla inlärningsmöjligheter för små barn. Lek som förbereder barn och lugnar föräldrar. Föräldrar och barn kan dela viktiga utvecklingsmässiga stunder när de utforskar setets 2 alternativa …

Läs mer...

Priser LEGO Glada barndomsstunder 10943

Lego.com LEGO.com 909 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Glada barndomsstunder 10943

LEGO DUPLO Town Glada barndomsstunder (10943) introducerar förskolebarn till 2 spännande händelser – kinesiskt nyårsfirande och första dagen i förskolan. Med 2 alternativa byggen erbjuder denna pedagogiska leksak oändligt med lekfulla inlärningsmöjligheter för små barn.

Lek som förbereder barn och lugnar föräldrar
Föräldrar och barn kan dela viktiga utvecklingsmässiga stunder när de utforskar setets 2 alternativa scener. Barn kan iscensätta familjens kinesiska nyårstraditioner – som att ge varandra röda kuvert och äta dumplings – och öva på och förbereda sig för förskolans dagliga rutiner. När de iscensätter dessa verkliga händelser skaffar barn viktig kunskap, utvecklar finmotoriska färdigheter, förbättrar sociala förmågor och utvecklar känslomässig intelligens – vilket de har nytta av när de upplever dessa händelser i verkliga livet.

Praktiska, pedagogiska leksaker för små barn
LEGO DUPLO lekset sätter fri lek, uttryckande av egna känslor och lekfullt lärande i förskolebarns händer.

 • LEGO DUPLO Town Glada barndomsstunder (10943) är ett 2-i-1-lekset som lär förskolebarn om 2 viktiga familjehändelser: kinesiska nyårstraditioner och den första dagen i förskolan.
 • Setet är fullspäckat med högkvalitativa funktioner, inklusive öppningsbara dörrar och fönster, tyg till sängarna, öppningsbara lådor, ett roterande dim sum-bord och en rutschkana som figurerna kan åka på.
 • När barn iscensätter familjens kinesiska nyårstraditioner och de dagliga rutinerna på förskolan utvecklarde färdigheter som de har nytta av när de upplever händelserna i verkliga livet.
 • För byggare från 2 år. En unik, funktionsspäckad present som låter förskolebarn iscensätta och lära sig om livets stora händelser.
 • Leksetet med det kinesiska nyårsfirandet är 28 cm högt, 44 cm brett och 44 cm djupt, medan förskolescenen är 21 cm hög, 44 cm bred och 40 cm djup.
 • Det finns så mycket för barn att lära sig när de leker: siffror, bokstäver, tid, dagliga rutiner, matlagning, rutiner vid sovdags, potträning ... och vikten av familj och vänner.
 • Föräldrar och mor- och farföräldrar kommer att älska detta lekset nästan lika mycket som barnen när de iscensätter familjeträffar, rolleker omtyckta traditioner och lindrar barns oro över att börja i förskolan.
 • Introducera förskolebarn till välbekanta miljöer, roliga karaktärer och lekfullt lärande med LEGO DUPLO Town lekset. Dessa leksaker är perfekt utformade för att utveckla unga sinnen genom fri lek.
 • LEGO DUPLO delar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Glada barndomsstunder
SKU
10943
EAN
5702016911305
Delar
227
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
909 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.