LEGO Musse och Mimmis födelsedagståg 10941

Alla ombord p Disneytget fr pedagogisk lek

lego 10941 musse och mimmis fodelsedagstag
 • 22 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10941 SKU

Fira ett litet barns födelsedag med stil med detta underbara LEGO DUPLO l Disney Musse och Mimmis födelsedagståg (10941). Det är fullspäckat med pedagogiska aktiviteter och innehåller favoritkaraktärer från Disney. Detta premiumset är det perfekta sättet att introducera förskolebarn till siffror, kreativt byggande och Disneymagi! Lekfullt lärande för unga sinnen. Små barn följer med Disneys Musse …

Läs mer...

Priser LEGO Musse och Mimmis födelsedagståg 10941

Proshop.se Proshop.se -40% 266 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -5% 419 kr Se
LEGO.com LEGO.com 440 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 556 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Musse och Mimmis födelsedagståg 10941

Fira ett litet barns födelsedag med stil med detta underbara LEGO DUPLO l Disney Musse och Mimmis födelsedagståg (10941). Det är fullspäckat med pedagogiska aktiviteter och innehåller favoritkaraktärer från Disney. Detta premiumset är det perfekta sättet att introducera förskolebarn till siffror, kreativt byggande och Disneymagi!

Lekfullt lärande för unga sinnen
Små barn följer med Disneys Musse Pigg, Mimmi Pigg och Pluto när de kör födelsedagståget och gör stopp för att leka och lära medaktiviteterna ombord. Detta färgglada byggset utvecklar finmotoriska färdigheter när barn bygger tåget och staplar sifferklossarna, inspirerar till kreativitet när de dekorerar vagnarna och utvecklar sociala färdigheter när de rolleker med de omtyckta Disneykaraktärerna.

Utveckla färdigheter med välkända Disneykaraktärer
Alla LEGO DUPLO l Disney byggset är smart utformade med fantasifulla funktioner och ikoniska karaktärer så att föräldrar och små barn kan dela oändliga lekstunder och värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar.

 • LEGO DUPLO ǀ Disney Musse och Mimmis födelsedagståg (10941) är ett premiumset för förskolebarn, fullspäckat med pedagogiska aktiviteter, fantasifulla lekmöjligheter och Disneymagi!
 • Innehåller de ikoniska Disneykaraktärerna Musse Pigg, Mimmi Pigg och Pluto, ett byggbart tåg i 3 sektioner, byggbar födelsedagstårta med ljus, 5 stapelbara sifferklossar och tillbehör.
 • Barn utvecklar finmotoriska färdigheter när de bygger och leker med tåget, lär sig att känna igen siffror när de staplar klossarna och utvecklar social och känslomässig medvetenhet när de rolleker med Disneykaraktärerna.
 • För byggare från 2 år. Denna fantastiska present gör varje litet barns födelsedagskalas till något att minnas.
 • Tåget är 15,5 cm högt, 35,5 cm långt och 13,5 cm brett. Denna mångsidiga, småbarnsvänliga byggleksak kan användas i massor av olika underhållande lekar.
 • Smart utformad med delar som är lätta för små händer att plocka upp och placera, och med roliga tillbehör som uppmuntrar till rollek: en gitarr, rörliga ballonger, presenter och Mimmis tygklänning.
 • Enkla instruktioner gör det lätt för föräldrar att dela en rolig byggupplevelse med sitt barn.
 • Alla LEGO DUPLO │ Disney byggset är smart utformade med fantasifulla funktioner och välkända karaktärer, så att föräldrar och små barn kan njuta av oändlig lek och dela utvecklingsmässiga milstolpar.
 • LEGO DUPLO delar uppfyller de striktaste branschstandarderna för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plockaupp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Musse och Mimmis födelsedagståg
SKU
10941
UPC
673419338028
Delar
22
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
440 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.