LEGO Spider-Mans högkvarter 10940

Smbarnsvnligt, utvecklande lekset med Spider-Man

lego 10940 spider mans hogkvarter
 • 36 Delar
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 10940 SKU

LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans högkvarter (10940) är den perfekta belöningen till en ung superhjälte. Med 3 superhjältefigurer och massor av superroliga aktiviteter ger detta mångsidiga lekset fantastiskt lekvärde. Rolig action med Spider-Man och hans vänner. Detta småbarnsvänliga superhjältelekset baserat på Disney+ tv-serie Spidey and His Amazing Friends kombinerar spänningen från den populära tv-serien med de handgripliga, …

Läs mer...

Priser LEGO Spider-Mans högkvarter 10940

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Spider-Man

Beskrivning LEGO Spider-Mans högkvarter 10940

LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans högkvarter (10940) är den perfekta belöningen till en ung superhjälte. Med 3 superhjältefigurer och massor av superroliga aktiviteter ger detta mångsidiga lekset fantastiskt lekvärde.

Rolig action med Spider-Man och hans vänner
Detta småbarnsvänliga superhjältelekset baserat på Disney+ tv-serie Spidey and His Amazing Friends kombinerar spänningen från den populära tv-serien med de handgripliga, utvecklingsmässiga fördelarna med LEGO DUPLO byggande. Setet innehåller 3 superhjältar – Spider-Man, Miles Morales och Ghost Spider – i deras spindelformade högkvarter med roliga tillbehör som inspirerar till fantasifulla rollekar, som en motorcykel, rutschkana och spindelnätsgunga.

Handgripliga, fantasifulla leksaker för små barn
LEGO DUPLO leksaker sätter fri lek, självuttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer, så att föräldrar och små barn kan dela många värdefulla, utvecklande stunder tillsammans.

 • LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans högkvarter (10940) innehåller 3 superhjältefigurer och massor av supercoola aktiviteter, så att unga superhjältar kan ha kul med oändliga handgripliga, fantasifulla lekar.
 • Innehåller Spider-Mans byggbara högkvarter, plus 3 superhjältefigurer – Spider-Man, Miles Morales och Ghost Spider – med en cool motorcykel och roliga tillbehör.
 • Detta oändligt anpassningsbara lekset ger de 3 superhjältekompisarna massor av sätt att samarbeta som ett team och dela spännande uppdrag och roliga aktiviteter.
 • Överraska en liten superhjälte med denna fantastiska present för barn från 2 år. När de iscensätter oändligt fantasifulla äventyr utvecklar de viktiga färdigheter som varar en livstid.
 • Denna mångsidiga byggleksak är 19 cm hög, 12 cm bred och 13 cm djup, för massor av skoj för små superhjältar.
 • Föräldrar kan använda de enkla tryckta instruktionerna för att delta i bygglekarna och dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar med sitt barn.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med färgglada, småbarnsvänliga klossar och fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Spider-Mans högkvarter
SKU
10940
EAN
5702016911299
UPC
673419338110
Delar
36
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.