LEGO T. rex och Triceratops rymmer 10939

Jurassic World lekset fr dinosauriegalna frskolebarn

lego 10939 t rex och triceratops rymmer
 • 36 Delar
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 10939 SKU

Leksetet LEGO DUPLO Jurassic World T. rex och Triceratops rymmer (10939) är fullspäckat med roliga funktioner och filmaction från Jurassic World som kommer att få unga dinosauriefantaster att ryta av glädje. Utvecklande dinosaurielekset. När en T. rex bryter sig igenom Jurassic Worlds ikoniska portar måste förskolebarn som gillar dinosaurier hjälpa Owen att rädda triceratopsungen och …

Läs mer...

Priser LEGO T. rex och Triceratops rymmer 10939

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Jurassic World

Beskrivning LEGO T. rex och Triceratops rymmer 10939

Leksetet LEGO DUPLO Jurassic World T. rex och Triceratops rymmer (10939) är fullspäckat med roliga funktioner och filmaction från Jurassic World som kommer att få unga dinosauriefantaster att ryta av glädje.

Utvecklande dinosaurielekset
När en T. rex bryter sig igenom Jurassic Worlds ikoniska portar måste förskolebarn som gillar dinosaurier hjälpa Owen att rädda triceratopsungen och föra den i säkerhet på motorcykeln. Från entréns öppningsbara portar till T. rex öppningsbara mun, från det höga elstängslet till den coola motorcykeln med plats för Owen och triceratopsungen – detta lekset sprudlar av spännande action och roliga funktioner som utvecklar barns byggteknik och kreativa tankeförmåga samtidigt som det får fantasin att flöda.

Handgripliga leksaker för fantasifulla rollekar för små barn
LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer, så att föräldrar och små barn kan dela många värdefulla, utvecklande stunder tillsammans.

 • LEGO DUPLO Jurassic World T. rex och Triceratops rymmer (10939) är en spännande och engagerande leksak som erbjuder dinosauriegalna förskolebarn handgriplig action och utvecklande lek.
 • Innehåller en byggbar entré till Jurassic World med öppningsbart stängsel, en stor T. rex med öppningsbar mun, en triceratopsunge och dinosaurietränaren Owen Grady på sin motorcykel.
 • En T. rex som rymmer och en triceratopsunge som måste räddas och tas om hand inspirerar till oändliga fantasifulla äventyr och ger lekfulla pedagogiska möjligheter för unga dinosauriefans.
 • Detta lekset för förskolebarn har allt. Barn från 2 år kommer att utveckla viktiga färdigheter medan de har kul med kreativt byggande, omtänksamma rollekar, spännande action och oändliga fantasilekar.
 • Denna mångsidiga byggleksak är 18 cm hög, 48 cm bred och 13 cm djup, för massor av skoj.
 • Enkla instruktioner gör det lätt för föräldrar att dela en rolig byggupplevelse och värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar med sitt barn.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är skickligt utformade med färgglada, småbarnsvänliga klossar och fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fria, utvecklande lekar.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO T. rex och Triceratops rymmer
SKU
10939
EAN
5702016911091
UPC
673419338196
Delar
36
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.