LEGO Kreativa djur 10934

Inspirera och gr sm barn glada med denna djurbyggleksak!

lego 10934 kreativa djur scaled
 • 175 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10934 SKU

Alla barn älskar djur, eller hur? Och med dessa 9 söta djur från hela världen kan de bygga och leka samtidigt som de utvecklar viktiga kreativa, fantasifulla och praktiska färdigheter. Första djurlekset för små barn Småttingar relaterar till de bekanta djurvännerna, och att bygga och leka med detta set främjar både den känslomässiga utvecklingen och finmotoriken. När …

Läs mer...

Priser LEGO Kreativa djur 10934

Lego.com LEGO.com 524 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Kreativa djur 10934

Alla barn älskar djur, eller hur? Och med dessa 9 söta djur från hela världen kan de bygga och leka samtidigt som de utvecklar viktiga kreativa, fantasifulla och praktiska färdigheter.

Första djurlekset för små barn

Småttingar relaterar till de bekanta djurvännerna, och att bygga och leka med detta set främjar både den känslomässiga utvecklingen och finmotoriken. När de arrangerar om figurerna och tillbehören skapar de rolleksberättelser, utökar sin fantasi och utvecklar sin visuella rumsuppfattning. Små djurälskare kommer att ha oändligt med fantasifullt skoj med dessa söta vänner. Och föräldrar och vårdnadshavare kan dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de deltar i det roliga.

Pedagogiska byggleksaker för små barn

LEGO DUPLO set får välbekanta miljöer att komma till liv med färgglada, lätthanterliga, säkra delar som inspirerar små barns fantasi och låter förskolebarn ta över den kreativa kontrollen.

 • När barn bygger och leker med de söta djurfigurerna i de olika livsmiljöerna utvecklar de även viktiga kreativa, fantasifulla och praktiska färdigheter som varar en livstid.
 • Detta set innehåller 175 delar med färgglada klossar och delar som kan användas för att bygga en apa, en tiger, en tukan, en panda, en elefant, en giraff, en krokodil, en pingvin och en val, plus 3 härliga miljöer: Arktis, djungeln och savannen.
 • Dessa barnvänliga delar är lätta för små händer att plocka upp och placera. Med 9 djur och 3 miljöer att bygga finns det oändligt med fantasifulla lekar att njuta av (men akta dig för krokodilens gapande mun!).
 • Unga djurälskare kommer att älska dessa 9 djurvänner. Med säkra, lätthanterliga delar är denna mångsidiga, pedagogiska leksak perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till små barn från 18 månader.
 • Detta set innehåller en pingvin som är 8 cm hög och en palm som är 13 cm hög för att ge praktiska lekmöjligheter i stor skala. Kombineramed andra LEGO DUPLO set för ännu mer skoj.
 • De praktiska lekarna kan börja direkt. Inga batterier behövs – allt fritt, fantasifullt skoj drivs av barns obegränsade fantasi!
 • Enkla instruktioner ger idéer och inspiration för föräldrar och småbarn. När det kreativa byggandet och de fantasifulla rollekarna har börjat kommer de gemensamma stunderna med utvecklingsmässiga fördelar aldrig att ta slut.
 • Introducera förskolebarn till stimulerande, öppen lek med LEGO DUPLO lekset. Barnvänligaklossar med välbekanta miljöer, djur och föremål i en kombination som är perfekt som present till nyfikna barn.
 • LEGO DUPLO lekset för små barn uppfyller de högsta branschstandarderna och har genomgått noggranna kvalitetstester. Det säkerställer att klossarna är enkla för små händer att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO DUPLO klossar och delar för att se till att varje barns DUPLO lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kreativa djur
SKU
10934
EAN
5702016668049
Delar
175
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.