LEGO Lyftkran och byggnadsarbete 10933

Livlig byggarbetsplats fullspckad med aktiviteter som utvecklar frdigheter

lego 10933 lyftkran och byggnadsarbete
 • 123 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10933 SKU

Leksetet LEGO DUPLO Construction Lyftkran och byggnadsarbete (10933) för förskolebarn är fullspäckat med fordon, aktiviteter och karaktärer som inspirerar till rollekar och utvecklar färdigheter. En livlig byggarbetsplats full av lekmöjligheter. Dagar av roliga aktiviteter väntar för små byggarbetare när de utforskar den livliga byggarbetsplatsen. Med en stor bulldozer, minibulldozer, tippbil, grävmaskin och kran kan små barn …

Läs mer...

Priser LEGO Lyftkran och byggnadsarbete 10933

Lego.com LEGO.com 1 049 kr Se
Amazon.se Amazon.se 1 184 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 299 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 740 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Lyftkran och byggnadsarbete 10933

Leksetet LEGO DUPLO Construction Lyftkran och byggnadsarbete (10933) för förskolebarn är fullspäckat med fordon, aktiviteter och karaktärer som inspirerar till rollekar och utvecklar färdigheter.

En livlig byggarbetsplats full av lekmöjligheter
Dagar av roliga aktiviteter väntar för små byggarbetare när de utforskar den livliga byggarbetsplatsen. Med en stor bulldozer, minibulldozer, tippbil, grävmaskin och kran kan små barn och föräldrar samarbeta för att leverera material, bygga ett torn och städa upp på gatan. Och när det är dags för lunch finns det ett korvstånd att besöka!

Mångsidigt och funktionsspäckat set
Med 5 moderna karaktärer – kvinnlig målare och kranförare, 2 manliga byggarbetare och en korvförsäljare – plus massor av coola funktioner, som ljus- och ljudklossar och bulldozerns knuffa-och-kör-motor, kommer detta set att engagera, underhålla och inspirera unga byggare. För ännu fler lekfördelar kan det kombineras med andra LEGO DUPLO Construction set.

 • Leksetet LEGO DUPLO Construction Lyftkran och byggnadsarbete (10933) innehåller en livlig byggarbetsplats med fantastiska fordon, häftiga aktiviteter och olika karaktärer som inspirerar till rollekar och utvecklar färdigheter.
 • Innehåller 5 moderna figurer och 4 fordon – en stor bulldozer, minibulldozer, tippbil, grävmaskin och en kran – med coola funktioner, som knuffa-och-kör-motor, ljud, ljus och fungerande vinsch.
 • Ljud och ljus får byggarbetsplatsen att komma till liv när barn lyfter toalettbyggnaden på plats med kranen, levererar material och städar gatan. Och när det är dags för rast kan de kolla in korvståndet!
 • Om du letar efter den bästa presenten för ett förskolebarns växande behov är denna funktionsspäckade byggarbetsplatsleksak perfekt, och den innehåller allt en liten byggarbetare från 2 år kan behöva i ett praktiskt, funktionellt grävmaskinsset.
 • Huvudbyggnaden med kranen är 40 cm hög, 20 cm bred och 25 cm djupt – inspirerande fantasilekar i stor skala med delar som är perfekta för små händer att plocka upp och placera.
 • Leken drivs av barns fantasi – ljud- och ljusklossarna drivs av 3 LR41-knappcellsbatterier och 3 LR44-knappcellsbatterier som ingår i setet.
 • Innehåller tydliga, enkla instruktioner som säkerställer att föräldrar och små barn kan bygga, leka och få ut så mycket som möjligt av alla funktioner i detta mångsidiga lekset så fort de har öppnat förpackningen.
 • De kreativa LEGO DUPLO lekseten är utformade för att underhålla, stimulera och inspirera förskolebarn med välkända scenarier, roliga karaktärer och barnvänliga delar.
 • LEGO DUPLO byggset är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär eftersom de uppfyller de högsta branschstandarderna – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar klossarna och delarna i alla LEGO DUPLO lekset för att säkerställa att varje liten byggares leksak uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Lyftkran och byggnadsarbete
SKU
10933
EAN
5702016618228
Delar
123
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
1 049 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.