LEGO Lastbil och grävmaskin 10931

Utveckla sm barns frdigheter med denna leksaksgrvmaskin och leksakslastbil!

lego 10931 lastbil och gravmaskin scaled
 • 20 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10931 SKU

LEGO DUPLO Lastbil och grävmaskin (10931) uppmuntrar små byggare att utforska oändliga, fria lekmöjligheter. När de iscensätter fantasifulla byggarbetsplatsscenarier med lastbilen, grävmaskinen och 2 byggarbetare utvecklar små barn viktiga fysiska och kognitiva färdigheter som varar en livstid. Byggarbetsplatsleksak med fordon och arbetare. Med 2 byggarbetarfigurer, en lastbil med tippfunktion och en grävmaskin med roterande skopa har …

Läs mer...

Priser LEGO Lastbil och grävmaskin 10931

Proshop.se Proshop.se -36% 167 kr Se
LEGO.com LEGO.com 260 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 448 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Lastbil och grävmaskin 10931

LEGO DUPLO Lastbil och grävmaskin (10931) uppmuntrar små byggare att utforska oändliga, fria lekmöjligheter. När de iscensätter fantasifulla byggarbetsplatsscenarier med lastbilen, grävmaskinen och 2 byggarbetare utvecklar små barn viktiga fysiska och kognitiva färdigheter som varar en livstid.

Byggarbetsplatsleksak med fordon och arbetare
Med 2 byggarbetarfigurer, en lastbil med tippfunktion och en grävmaskin med roterande skopa har små barn och föräldrar allt de behöver för att få jobbet gjort. Barn utvecklar sina finmotoriska färdigheter när de styr och manövrerar fordonen och utför olika uppgifter på byggarbetsplatsen. Det finns låtsasstenar att skopa upp på lastbilen. Men se upp, stenblocket kan lätt spricka!

Vilka är de bästa byggleksakerna för små barn?
LEGO DUPLO Construction lekseten har utformats för att erbjuda leksaker som stimulerar och tillfredsställer förskolebarns växande behov. Seten kan kombineras för att utöka lekfördelarna.

 • Föräldrar och förskolebarn kan iscensätta berättelser på byggarbetsplatsen tillsammans med LEGO DUPLO Lastbil och grävmaskin (10931). När de utforskar de fria lekmöjligheterna utvecklar små barn viktiga färdigheter som varar en livstid.
 • Innehåller 2 moderna byggarbetarfigurer, en rullande lastbil med tippfunktion, en rullande grävmaskin med roterande skopa och en låtsassten som barn kan öppna.
 • Föräldrar och vårdnadshavare delar utvecklingsmässiga milstolpar med sina små byggare när dedeltar i de fantasifulla lekarna på byggarbetsplatsen. Barn utvecklar sin finmotorik och problemlösningsförmåga när de styr fordonen.
 • Om du letar efter den bästa leksaken för ett litet barns växande behov är denna byggarbetsplatsleksak ett utmärkt val, med detaljer och funktioner som stimulerar och inspirerar nyfikna barn från 2 år.
 • Lastbilen är 11 cm hög, 14 cm lång och 7 cm bred och grävmaskinen är 12 cm hög, 18 cm lång och 7 cm bred – perfekt storlek för små händer att plocka upp och placera.
 • Inga batterier behövs. Leksetet LEGO DUPLO Lastbil och grävmaskin drivs av barns fantasi – så de praktiska, kreativa lekarna behöver aldrig ta slut!
 • Tydliga instruktioner hjälper till att maximera det roliga och de utvecklingsmässiga fördelarna – så att föräldrar och små barn får ut så mycket som möjligt av det mångsidiga leksetet så fort de har öppnat förpackningen.
 • LEGO DUPLO lekseten är utformade för att underhålla, stimulera och inspirera förskolebarns sinnen. Med välkända scenarier, roliga karaktärer och barnvänliga delar väcker de barns fantasi med obegränsade lekmöjligheter.
 • Sedan 1969 har LEGO DUPLO leksaker för små barn uppfyllt de högsta branschstandarderna. Detta säkerställer att de är lätta för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – varje gång.
 • LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar klossarna och delarna i alla LEGO DUPLO lekset för att säkerställa att varje liten byggares leksak uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Lastbil och grävmaskin
SKU
10931
UPC
673419318976
Delar
20
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
260 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.