LEGO Bulldozer 10930

Leksak fr sm barn med bulldozer fr byggarbetslekar som utvecklar frdigheter!

lego 10930 bulldozer scaled
 • 10 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10930 SKU

LEGO DUPLO Construction Bulldozer (10930) inspirerar små barn att bygga, köra bulldozer och njuta av oändliga, kreativa lekar. När de hittar på egna byggnadsberättelser med denna funktionella leksak utvecklar de fysiska och kognitiva färdigheter som varar en livstid. Leksak med byggarbetare och fordon för barn. Med en byggarbetarfigur i reflexväst och en söt, rörlig bulldozer som …

Läs mer...

Priser LEGO Bulldozer 10930

Proshop.se Proshop.se -18% 106 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -1% 129 kr Se
LEGO.com LEGO.com 130 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 290 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Bulldozer 10930

LEGO DUPLO Construction Bulldozer (10930) inspirerar små barn att bygga, köra bulldozer och njuta av oändliga, kreativa lekar. När de hittar på egna byggnadsberättelser med denna funktionella leksak utvecklar de fysiska och kognitiva färdigheter som varar en livstid.

Leksak med byggarbetare och fordon för barn
Med en byggarbetarfigur i reflexväst och en söt, rörlig bulldozer som ger små barn och föräldrar en chans att samarbeta som ett team. Barn utvecklar sina finmotoriska färdigheter när de kör bulldozern till byggarbetsplatsen och höjer stenblocket i skopan. Men var försiktig, stenblocket kan spricka när som helst.

Letar du efter den bästa kreativa byggleksaken för små barn?
Det breda utbudet av LEGO DUPLO lekset erbjuder föräldrar och förskolebarn många värdefulla stunder att dela. LEGO DUPLO set är utformade för att ge små barn de bästa leksakerna för deras växande behov och ger utvecklande lekmöjligheter som uppmuntrar barns uttryckande av egna känslor och lärande.

 • När små barn hittar på fantasifulla rollekar på byggarbetsplatsen med LEGO DUPLO Construction Bulldozer (10930) utvecklar de också färdigheter som varar en livstid!
 • Innehåller en söt, rörlig bulldozer med handstyrd skopa, ett stenblock som kan spricka, en trafikskylt och en byggarbetarfigur med reflexväst.
 • Föräldrar och vårdnadshavare kan ta del av de fantasifulla rollekarna med sin lilla byggare samtidigt som barn utvecklar finmotoriska färdigheter när de kör bulldozern till byggarbetsplatsen och lyfter upp stenen.
 • Om du vill ge små barn den bästa leksaken för deras växande behov är denna rörliga LEGO DUPLO Bulldozer ett utmärkt val som present till barn från 2 år som gillar fordon och byggarbetsplatser.
 • Bulldozern är 10 cm hög, 17 cm lång och 7 cm bred – perfekt storlek för att ta med den fantasifulla leken vart som helst. Kombinera med andra LEGO DUPLO Construction set för ännu mer skoj.
 • Inga batterier behövs till detta praktiska lekset. Denna LEGO DUPLO Bulldozer drivs enbart av barns fantasi – så den behöver aldrig stanna!
 • Enkla instruktioner innehåller idéer och inspiration som hjälper föräldrar och små barn att maximera det roliga och få ut det mesta av de utvecklingsmässiga fördelar som denna mångsidiga leksak erbjuder.
 • Alla LEGO DUPLO lekset innehåller välkända miljöer, roliga karaktärer och delar som är lätta att hantera och bidrar till att låsa upp förskolebarns fantasi med byggande, lärande och obegränsad lek.
 • LEGO DUPLO byggset uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar klossarna och delarna i alla LEGO DUPLO lekset för att säkerställa att varje liten byggares leksak uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bulldozer
SKU
10930
EAN
5702016618198
UPC
673419318969
Delar
10
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.