LEGO Modulärt lekhus 10929

Det finns 3 gnger s mnga ltsaslekar att skapa med detta 3-i-1-dockhus

lego 10929 modulart lekhus scaled
 • 129 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10929 SKU

Barn älskar att leka familj! Med detta lättbyggda, öppna och lättillgängliga dockhus kan du också delta i det roliga! Lekset med stort dockhus Detta färgglada, moderna dockhus för små barn ger många möjligheter att leka och lära. Lär små barn om vardagslivet, som att laga mat och rutiner för mat- och läggdags, när ni båda deltar i de …

Läs mer...

Priser LEGO Modulärt lekhus 10929

Lego.com LEGO.com 524 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Modulärt lekhus 10929

Barn älskar att leka familj! Med detta lättbyggda, öppna och lättillgängliga dockhus kan du också delta i det roliga!

Lekset med stort dockhus

Detta färgglada, moderna dockhus för små barn ger många möjligheter att leka och lära. Lär små barn om vardagslivet, som att laga mat och rutiner för mat- och läggdags, när ni båda deltar i de spännande rollekarna. Det finns en vuxen man, en vuxen kvinna och ett barn, en hund och en nallebjörn – alla är utformade för att inspirera en tröstande, känslomässig tillgivenhet hos små barn. Detta set är fullpackat med välbekanta detaljer och oändligt skoj, så att ni kan dela massor av värdefulla utvecklande stunder när ni utforskar lekmöjligheterna tillsammans. Bygg om samma delar till ett tornhus och sedan till ett bostadshus för ännu mer skoj!

Perfekt pedagogisk leksak för små barn

Med igenkännbara karaktärer och välbekanta miljöer erbjuder pedagogiska LEGO DUPLO leksaker praktiska, fria, roliga rollekar med oändliga utvecklingsmässiga fördelar.

 • Med detta lättbyggda, öppna och tillgängliga 3-i-1-dockhus kan små barn utveckla sin finmotorik och sina sociala och känslomässiga färdigheter när de bygger, leker, bygger om och leker igen.
 • Detta mångsidiga lekhus har kök, vardagsrum, badrum och sovrum. Det är fullspäckat med realistiska detaljer, till exempel ett öppningsbart kylskåp. Innehåller figurer i form av en vuxen kvinna och man, barn, hund och nallebjörn, plus många roliga tillbehör.
 • Lär små barn om vardagslivet, som att laga mat och rutiner vid mat- och läggdags. Bygg om till ett tornhus och sedan till ett bostadshus! Dela magiska rollekar när ni utforskar lekmöjligheterna tillsammans.
 • Barn kommer att älska att iscensätta fantasifulla berättelser med detta 3-i-1-dockhus. Detta set är perfekt som present till små barn från 2 år och erbjuder massor att utforska, upptäcka och lära.
 • Huvudbyggnaden är 36 cm hög, 39 cm bred och 10 cm djup. Kombinera detta mångsidiga lekset med andra LEGO DUPLO lekset för att utöka lekmöjligheterna ännu mer.
 • Drivs av barns fantasi! Praktiska leksaker utan batterier förbättrar barns kreativa, fantasifulla och praktiska färdigheter och låter dem uppleva tillfredsställelsen i att få saker att hända ”på egen hand”.
 • Öppna detta 3-i-1-dockhus och låt byggandet, leken och lärandet börja direkt. Enkla instruktioner för föräldrar och små barn ger idéer och inspiration för att börja ha roligt direkt.
 • Introducera förskolebarn till att lära med fri, kreativ lek som inspirerar unga sinnen. Med välbekanta miljöer, roliga karaktärer och lätthanterliga delar är LEGO DUPLO lekseten perfekta som pedagogiska leksaker för små barn.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är lätta för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO DUPLO klossar och delar för att se till att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Modulärt lekhus
SKU
10929
EAN
5702016618181
UPC
673419318952
Delar
129
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.