LEGO Elsa och Olofs teparty 10920

Utveckla sm barns frdigheter med denna Disney Frost byggleksak!

lego 10920 elsa och olofs teparty scaled
 • 17 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 10920 SKU

Mångsidig Disney Frost byggleksak för små barn erbjuder en värld full av pedagogisk lek. Lekfull, byggbar leksak för små barn och alla som gillar Frost! Samtidigt som de har roligt gör små barn viktiga framsteg i sin utveckling. De relaterar till Elsa och Olof, så rollekarna främjar känslomässig utveckling. De kan hitta på rollekar med massor av …

Läs mer...

Priser LEGO Elsa och Olofs teparty 10920

Lego.com LEGO.com 181 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Elsa och Olofs teparty 10920

Mångsidig Disney Frost byggleksak för små barn erbjuder en värld full av pedagogisk lek.

Lekfull, byggbar leksak för små barn och alla som gillar Frost!

Samtidigt som de har roligt gör små barn viktiga framsteg i sin utveckling. De relaterar till Elsa och Olof, så rollekarna främjar känslomässig utveckling. De kan hitta på rollekar med massor av scenarier, från ett teparty till kurragömma bland isblocken, så att deras kreativa och visuella rumsuppfattning utvecklas. Varje del är lätt för små händer att plocka upp och placera, så barn kan bygga om setet för att skapa egna berättelser – bra för fantasi och finmotorik.

LEGO DUPLO startset och utvecklingsleksaker

Dessa charmiga, byggbara lekset kombinerar ikoniska teman, välbekanta miljöer, välkända karaktärer och barnvänliga klossar för att stimulera förskolebarns utveckling med kreativt skoj. När leken utvecklas från att iscensätta enkla scener till att hitta på rollekar kan föräldrar delta och dela värdefulla stunder med sinabarn.

 • Inspirera till fantasifulla äventyr och lekfullt lärande med Disneys Elsa och Olof från populära Frost. Det roliga börjar direkt i förpackningen – de utvecklingsmässiga fördelarna varar en livstid!
 • Disneys Elsa och hennes söta snögubbekompis Olof leker i snön och bygger ett ishus! Med en tekanna, varm choklad och tårtor på bordet är det klart för ett supercoolt teparty!
 • Barn kan utforska fantasifullt skoj med Disneys Elsa och Olof. När de hittar på rollekar med oändliga äventyr bygger de även upp sitt kreativa tänkande, sin finmotorik, sin visuella rumsuppfattning och sina känslomässiga färdigheter.
 • Ett fantastiskt LEGO startset för små byggare och unga fans av Disneys Frost. Med säkra, småbarnsvänliga delar är detta byggbara, fantasifulla lekset perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 2 år.
 • Det monterade ishuset är 12 cm högt och detta fängslande byggset är stort nog för seriösa lekar och tillräckligt litet för att packa ner och ta med vart som helst.
 • Inga batterier behövs. Setet drivs enbart av barns fantasi och är perfekt som utvecklande leksak som främjar kritiskt tänkande och problemlösningsförmåga. Det ger barn kontroll över all action ... och det roliga tar aldrig slut!
 • Öppna förpackningen och låt de fantasifulla rollekarna börja. Det finns inga komplicerade scener att ställa upp eller krångliga bitar att montera. Enkla instruktioner ger omedelbart glada leenden och fascinerade sinnen.
 • Introducera förskolebarn till verkliga scenarier, välbekanta karaktärer, söta djur och fritänkande lek med LEGO DUPLO presenter till barn – byggbara lekset som uppmuntrar fri, kreativ lek och utvecklar unga sinnen.
 • LEGO DUPLO byggset uppfyller de högsta branschstandarderna. Detta säkerställer att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969!
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, böjer, repar och sträcker vi LEGO DUPLO klossar och delar för att se till att varje byggares DUPLO lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Elsa och Olofs teparty
SKU
10920
EAN
5702016618105
UPC
673419318877
Delar
17
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.