LEGO Alfabetslastbil 10915

Sm barn kan bygga, leka och lra sig alfabetet!

lego 10915 alfabetslastbil scaled
 • 36 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10915 SKU

Med LEGO DUPLO Alfabetslastbil kan förskolebarn kombinera kreativt byggande och fantasifulla rollekar med att lära sig alfabetet. Det är den ultimata pedagogiska leksaken för små barn! Pedagogisk alfabetsleksak för barn Små barn förbättrar sin finmotorik när de staplar bokstavsklossarna bak på lastbilen. När de hittar på fantasifulla äventyr med pojken, flickan och björnen utvecklar de sin visuella …

Läs mer...

Priser LEGO Alfabetslastbil 10915

Lego.com LEGO.com 258 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Alfabetslastbil 10915

Med LEGO DUPLO Alfabetslastbil kan förskolebarn kombinera kreativt byggande och fantasifulla rollekar med att lära sig alfabetet. Det är den ultimata pedagogiska leksaken för små barn!

Pedagogisk alfabetsleksak för barn

Små barn förbättrar sin finmotorik när de staplar bokstavsklossarna bak på lastbilen. När de hittar på fantasifulla äventyr med pojken, flickan och björnen utvecklar de sin visuella rumsuppfattning. De 26 bokstavsklossarna ger massor av möjligheter att bekanta sig med alfabetet och förbättra språkfärdigheter. Och när föräldrar och vårdnadshavare deltar i det roliga får de även uppleva utvecklingsmässiga milstolpar med sin lilla byggare.

Oemotståndlig pedagogisk leksak för små barn

LEGO DUPLO lekset sätter fri lek, uttryckande av egna känslor och lärande i små barns händer. De är utformade för att på bästa sätt passa förskolebarns behov – så små händer verkligen längtar efter att ta fram de barnvänliga klossarna och börja bygga!

 • Introducera små barn till ABC med denna pedagogiska alfabetsleksak. Denna mångsidiga present inspirerar barn att bygga kreativt, leka fantasifullt och lära sig alfabetet – allt i en lastbil full av fantasifullt skoj!
 • Lasta och lasta av lastbilen med 26 barnvänliga klossar – med alla bokstäver i det engelska alfabetet – och låt pojken, flickan och den söta nallebjörnen hjälpa till under alla fantasifulla rolleksäventyr.
 • Små barn förbättrar sin finmotorik när de staplar bokstavsklossarna på lastbilen. Samtidigt som de staplar klossarna kan de bekanta sig med alfabetet och lära sig att stava enkla ord (L-E-K!).
 • Med de söta karaktärerna och de färgglada, lätthanterliga klossarna är denna pedagogiska leksak perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva för pojkar och flickor från 18 månader.
 • Lastbilen är 12 cm hög och 7 cm lång, med klossar dekorerade med bokstäverna A–Z för lekfullt lärande i generös skala. Kombinera med andra LEGO DUPLO set för ännu mer skoj.
 • Du behöver inga batterier för att driva LEGO DUPLO Alfabetslastbil – bara barns fantasi. Praktisk leksak utan batterier som sätter kreativa lekar i små barns händer och hjälper dem att utveckla finmotorik och visuell rumsuppfattning.
 • Öppna leksetet och låt byggandet, lekandet och lärandet börja direkt. Enkla instruktioner för föräldrar och små barn ger idéer och inspiration för att börja ha roligt direkt.
 • Introducera förskolebarn till att lära med fri, kreativ lek som inspirerar unga sinnen. Med välbekanta miljöer, roliga karaktärer och lätthanterliga delar är LEGO DUPLO lekseten perfekta som pedagogiska leksaker för små barn.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är lätta för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO DUPLO klossar och delar för att se till att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Alfabetslastbil
SKU
10915
EAN
5702016617764
UPC
673419318839
Delar
36
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
258 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.