LEGO Klosslåda deluxe 10914

Introducera sm barn till deras frsta stora LEGO DUPLO lekset!

lego 10914 klosslda
 • 85 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10914 SKU

Inspirera till oändliga kreativa lekar och otaliga utvecklingsmässiga fördelar med den mångsidiga LEGO DUPLO Klosslåda deluxe – färgglada klossar och speciella delar som har utformats för att inspirera, fängsla och engagera unga sinnen.LEGO byggleksak för förskolebarn – med egen förvaringsbox!I den robusta leksakslådan hittar du inspiration och idéer som engagerar och fängslar unga sinnen. Det …

Läs mer...

Priser LEGO Klosslåda deluxe 10914

Proshop.se Proshop.se -35% 412 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -19% 509 kr Se
LEGO.com LEGO.com 630 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 699 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Klosslåda deluxe 10914

Inspirera till oändliga kreativa lekar och otaliga utvecklingsmässiga fördelar med den mångsidiga LEGO DUPLO Klosslåda deluxe – färgglada klossar och speciella delar som har utformats för att inspirera, fängsla och engagera unga sinnen.LEGO byggleksak för förskolebarn – med egen förvaringsbox!I den robusta leksakslådan hittar du inspiration och idéer som engagerar och fängslar unga sinnen. Det finns ett fönster, klossar numrerade från 1 till 3 och, givetvis, en fantastisk blandning av LEGO klossar i regnbågens alla coola färger. När föräldrar deltar i att kombinera klossarna och delarna för att skapa fantasifulla modeller får de också uppleva utvecklingsmässiga milstolpar med sina unga byggare.Pedagogiska byggleksaker för små barnLEGO DUPLO lekset är perfekta presenter till små barn. Färgglada, lätthanterliga delar sätter igång fantasin och uppmuntrar till fri lek som sätter den kreativa kontrollen i förskolebarns händer.

 • Motivera unga sinnen med detta barnvänliga sortiment av LEGO DUPLO klossar och delar. Med massor av praktiska, kreativa möjligheter är de utvecklingsmässiga fördelarna oändliga.
 • Sätt igång fantasin med 85 färgglada klossar, inklusive roliga delar som ett fönster och klossar numrerade från 1 till 3. Med en så mångsidig leksak kommer barn aldrig att sluta leka och lära.
 • Med byggnadernas, figurernas och föremålens moderna design är det enkelt för föräldrar och vårdnadshavare att ta delav små barns värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar samtidigt som de samarbetar för att bygga, skapa och fantisera.
 • Med färgglada klossar och delar som är lätta för små händer att plocka upp och placera är denna pedagogiska leksak perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till små barn från 18 månader.
 • Den färgglada blandningen av klossar, delar, siffror och figurer kan bekvämt förvaras i den gröna förvaringsboxen med ett LEGO DUPLO lock med 8 knoppar. Kombinera innehållet med andra DUPLO set för ännu mer skoj.
 • Inga batterier behövs. De praktiska lekarna kan börja direkt. Barns oupphörliga kreativa skoj drivs enbart av deras ständigt växande fantasi!
 • En enkel guide ger föräldrar och små barn idéer och inspiration för att börja bygga. Och när det väl har börjat kommer det kreativa byggandet, de fantasifulla rollekarna och de utvecklingsmässiga fördelarna aldrig att ta slut.
 • LEGO DUPLO lekset är perfekta som presenter till förskolebarn. De ärnoggrant utformade för att på alla sätt vara perfekta för blivande byggare och ge oändlig stimulans med fria lekar för nyfikna unga sinnen.
 • LEGO DUPLO byggleksaker uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att klossarna är enkla för små barn att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969!
 • LEGO DUPLO klossar och delar har tappats, värmts, bitits och testats på alla möjliga sätt så att du kan vara säker på att din DUPLO byggleksak uppfyller dehögsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Klosslåda deluxe
SKU
10914
UPC
673419318822
Delar
85
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
630 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.