LEGO Klosslåda 10913

Inspirera sm barns kreativitet med ett frsta LEGO DUPLO set!

lego 10913 klosslda
 • 65 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10913 SKU

En rolig och pedagogisk leksak full med klossar och delar som uppmuntrar små barn att utforska praktisk kreativitet och fantasifull lek. Välbekanta föremål stimulerar unga sinnen och färgglada former bjuder in till fritt byggande, vilket gör att detta LEGO DUPLO startset är perfekt för att inspirera alla unga byggare. Pedagogisk leksak för små barn! I den robusta …

Läs mer...

Priser LEGO Klosslåda 10913

Proshop.se Proshop.se -43% 234 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -10% 369 kr Se
LEGO.com LEGO.com -5% 390 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 605 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Klosslåda 10913

En rolig och pedagogisk leksak full med klossar och delar som uppmuntrar små barn att utforska praktisk kreativitet och fantasifull lek. Välbekanta föremål stimulerar unga sinnen och färgglada former bjuder in till fritt byggande, vilket gör att detta LEGO DUPLO startset är perfekt för att inspirera alla unga byggare.

Pedagogisk leksak för små barn!

I den robusta förvaringsboxen hittar du en bil med rörliga hjul, ett tak, ett fönster, blommor, bröd, DUPLO figurer, klossar numrerade med 1,2 och 3 ... och massor av originalklossar i regnbågens alla färger. När föräldrar delar glädjen i att kombinera klossarna till oändliga, fantasifulla lekmöjligheter får de också uppleva sin lilla byggares utvecklingsmässiga milstolpar.

Perfekt present till förskolebarn!

DUPLO lekset sätter fri lek och uttryckande av egna känslor i händerna på blivande byggare. Med färgglada, lätthanterliga delar som sätter fart på små barns fantasi och klossar som är säkra, rena och lätta att ta med överallt.

 • När dina unga byggare skapar och leker med den barnvänliga blandningen av LEGO DUPLO klossar och delar utvecklar de sitt kreativa tänkande, sin problemlösningsförmåga, sin visuella rumsuppfattning och sin finmotorik.
 • Innehåller 65 färgglada klossar plus välbekanta delar för att stimulera små barns sinnen, inklusive en bil med rörliga hjul, ett tak, ett fönster, blommor, bröd, DUPLO figurer och klossar numrerade med 1, 2 och 3.
 • När föräldrar och vårdnadshavare tar del av glädjen i attkombinera klossarna och delarna för att skapa oändliga, fantasifulla leksaker och lekmöjligheter får de också uppleva sin lilla byggares värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar.
 • Med säkra, färgglada, lätthanterliga klossar och delar är denna pedagogiska leksak för små barn perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 18 månader.
 • Alla fängslande färger, former, föremål, figurer och siffror kan praktiskt förvaras i en snygg LEGO DUPLO låda. Kombinera dem med andra DUPLO set för ännu mer fantasifullt skoj.
 • Denna byggleksak drivs av barns fantasi – inga batterier behövs! Praktiska leksaker utan batterier förbättrar barns finmotorik och problemlösningsförmåga, och ger dem kreativa lekmöjligheter.
 • Öppna förvaringsboxen och låt de fantasifulla lekarna börja! En enkel guide inspirerar både föräldrar och småbarn – och när barn väl har börjat bygga kommer de fantasifulla lekarna aldrig att ta slut!
 • LEGO DUPLO lekset är perfekta som presenter till förskolebarn. De sätter igång barns fantasi, uppmuntrar till fria lekar och ger utvecklingsmässiga fördelar.
 • LEGO DUPLO startset uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är enkla för små händer att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969!
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO DUPLO klossar och delar för att se till att varje DUPLO byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Klosslåda
SKU
10913
UPC
673419318815
Delar
65
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
410 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.