LEGO Frost – Isslott 10899

Dela berttelser i snn med ditt lilla barn i Disney Frost Isslott!

lego 10899 frost isslott scaled
  • 59 Delar
  • LEGO Disney Tema
  • 10899 SKU

Följ med Disneys Anna, Elsa och Olof till LEGO DUPLO l Disney 10899 Frost – Isslott för att dela fantasilekar och viktiga utvecklingsmässiga milstolpar med ditt förskolebarn. När små barn hittar på rollekar med sina favoritkaraktärer från Disneys Frost förbättrar de också språkkunskaper och finmotorik och utvecklar social och känslomässig medvetenhet. Prata om Elsas förhållande …

Läs mer...

Priser LEGO Frost – Isslott 10899

Proshop.se Proshop.se -33% 419 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -22% 489 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -5% 599 kr Se
LEGO.com LEGO.com 630 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Frost – Isslott 10899

Följ med Disneys Anna, Elsa och Olof till LEGO DUPLO l Disney 10899 Frost – Isslott för att dela fantasilekar och viktiga utvecklingsmässiga milstolpar med ditt förskolebarn. När små barn hittar på rollekar med sina favoritkaraktärer från Disneys Frost förbättrar de också språkkunskaper och finmotorik och utvecklar social och känslomässig medvetenhet. Prata om Elsas förhållande till sin syster Anna. Ha obegränsat, kreativt skoj med snögubben Olof. Med den flerfärgade ljusklossen som lyser uppslottet med bara ett knapptryck kan du och ditt barn njuta av oändliga möjligheter att återskapa scener från Disneyfilmen Frost och hitta på egna berättelser i det här glittriga isslottet för små barn.

  • Innehåller 3 LEGO DUPLO figurer: Anna, Elsa och Olof.

  • Den här Disneyleksaken innehåller en rutschkana, ett bord, stolar och köksutrustning. En speciell ljuskloss som aktiveras med ett knapptryck ger flerfärgad belysning till slottet.
  • Hjälp ditt barn att bemästra grundläggande byggteknik och förbättra sina finmotoriska färdigheter när byggklossarna byggs ihop och flyttas om för obegränsade fantasilekar.
  • Den här byggbara leksaken för små barn är utformad för att uppmuntra rollekar och sagoberättande och hjälpa ditt barn att utveckla språkliga, sociala och känslomässiga färdigheter.
  • Disney Frost – Isslott är 28 cm högt, 19 cm brett och 16 cm djupt.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Frost – Isslott
SKU
10899
EAN
5702016367614
UPC
673419301862
Delar
59
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
630 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.