LEGO Musse och hans vänner – Brandstation och brandbil 10776

Ett actionspckat bygg- och lekset fr unga brandmn

lego 10776 musse och hans vanner brandstation och brandbil
 • 144 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 10776 SKU

Stärk barns byggfärdigheter med setet LEGO | Disney Mickey and Friends Musse och hans vänner – Brandstation och brandbil (10776). Detta detaljerade set är perfekt för barn från 4 år att bygga och leka med tillsammans med vänner och låter dem leva ut sina brandmansdrömmar med Disneys Musse Pigg och hans vänner. Lär dig bygga. Detta …

Läs mer...

Priser LEGO Musse och hans vänner – Brandstation och brandbil 10776

Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 741 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Musse och hans vänner – Brandstation och brandbil 10776

Stärk barns byggfärdigheter med setet LEGO | Disney Mickey and Friends Musse och hans vänner – Brandstation och brandbil (10776). Detta detaljerade set är perfekt för barn från 4 år att bygga och leka med tillsammans med vänner och låter dem leva ut sina brandmansdrömmar med Disneys Musse Pigg och hans vänner.

Lär dig bygga
Detta LEGO 4+ brandstationsset är fullspäckat med spännande delar och funktioner, plus 2 startklossar som ser till att barn får en fantastisk lekupplevelse. Varje påse med klossar innehåller en komplett leksaksmodell och karaktär som barn kan bygga snabbt och börja leka med direkt!

Fantastiskt familjekul
4+-seten är ett utmärkt sätt för vuxna att dela det roliga med sina barn. Detta set innehåller också enkla bildinstruktioner, vilket gör att även barn som just börjat lära sig att läsa kan bygga utan problem. Det innehåller också Instructions PLUS, tillgängliga i gratisappen LEGO Bygginstruktioner. I appen kan barn tydligt se byggprocessen och spara sina framsteg så att de kan kasta sig in i bygget igen när som helst.

 • Det uppslukande setet LEGO ǀ Disney Musse Pigg och Kalle Ankas gård (10775) erbjuder barn ett roligt set med massor av utvecklande rollekar och möjligheter att utveckla byggförmågan när de tar hand om djuren.
 • En perfekt present till barn från 4 år som vill sätta trender på lekplatsen! Överraska ett barn med en kreativ present som lär dem byggfärdigheter, uppmuntrar fantasim och underhåller i timmar.
 • Massor av detaljer för utökade lekar. Setet innehåller en lada och en traktor med startklossdelar som hjälper barn att börja bygga direkt så att det finns mer tid för lek, plus 2 minifigurer och 4 djurfigurer!
 • Detta LEGO | Disney set är fullt av funktioner och tillbehör, inklusive en vinsch i ladan och ett byggbart hönshus, plus verktyg, frukter och grönsaker och ett ägg för roliga rollekar.
 • Setet innehåller en lada som är 13 cm hög och 12 cm bred. Eftersom det är kompatibelt med andra LEGO klossar kan det utökas i takt med att barns byggfärdigheter växer.
 • Ge små barn en fantastisk upplevelse med enkla bildinstruktioner, som gör att även barn som nyss börjat läsa kan bygga utan problem, plus zoom- och sparlägen i digitala Instructions PLUS!
 • 4+-lekseten erbjuder ett roligt sätt för barn att lära sig bygga, samtidigt som deras självförtroende växer med varje enkelt byggsteg. De låter barn och vuxna upptäcka glädjen i att bygga och leka tillsammans.
 • LEGO delar uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp och bygga med, om och om igen – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Musse och hans vänner – Brandstation och brandbil
SKU
10776
EAN
5702016913705
UPC
673419339810
Delar
144
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.