LEGO Musse Pigg och Kalle Ankas gård 10775

Lekset fr barn som vill lra sig bygga med roliga djurlekar

lego 10775 musse pigg och kalle ankas gard
 • 118 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 10775 SKU

Uppmuntra barns passioner med setet LEGO | Disney Mickey and Friends Musse Pigg och Kalle Ankas gård (10775), fullspäckat med utvecklande aktiviteter som stärker koncentrationen och problemlösningsförmågan och uppmuntrar till uthållighet. Setet innehåller en lada, en traktor och djur (inklusive en häst som kan ridas av en minifigur och det första LEGO System fåret någonsin). Gjort …

Läs mer...

Priser LEGO Musse Pigg och Kalle Ankas gård 10775

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Musse Pigg och Kalle Ankas gård 10775

Uppmuntra barns passioner med setet LEGO | Disney Mickey and Friends Musse Pigg och Kalle Ankas gård (10775), fullspäckat med utvecklande aktiviteter som stärker koncentrationen och problemlösningsförmågan och uppmuntrar till uthållighet. Setet innehåller en lada, en traktor och djur (inklusive en häst som kan ridas av en minifigur och det första LEGO System fåret någonsin).

Gjort för lek
Denna byggbara LEGO 4+ bondgårdsleksak innehåller 2 startklossdelar som kickstartar byggandet och ser till att barn får en rolig bygg- och lekupplevelse. Varje påse med klossar innehåller en komplett modell som barn kan bygga ihop snabbt för att börja leka direkt!

Kreativt familjekul
4+-seten är ett perfekt sätt för vuxna att dela roligt byggande med sina barn. Detta set innehåller enkla bildinstruktioner – perfekt för barn som precis börjat lära sig att läsa. Det har även Instructions PLUS, tillgängliga i gratisappen LEGO Bygginstruktioner. Där kan barn tydligt se byggprocessen och spara sina framsteg för att kasta sig in i bygget igen när som helst.

 • Det uppslukande setet LEGO ǀ Disney Musse Pigg och Kalle Ankas gård (10775) erbjuder barn ett roligt set med massor av utvecklande rollekar och möjligheter att utveckla byggförmågan när de tar hand om djuren.
 • En perfekt present till barn från 4 år som vill sätta trender på lekplatsen! Överraska ett barn med en kreativ present som lär dem byggfärdigheter, uppmuntrar fantasim och underhåller i timmar.
 • Massor av detaljer för utökade lekar. Setet innehåller en lada och en traktor med startklossdelar som hjälper barn att börja bygga direkt så att det finns mer tid för lek, plus 2 minifigurer och 4 djurfigurer!
 • Detta LEGO | Disney set är fullt av funktioner och tillbehör, inklusive en vinsch i ladan och ett byggbart hönshus, plus verktyg, frukter och grönsaker och ett ägg för roliga rollekar.
 • Setet innehåller en lada som är 13 cm hög och 12 cm bred. Eftersom det är kompatibelt med andra LEGO klossar kan det utökas i takt med att barns byggfärdigheter växer.
 • Ge små barn en fantastisk upplevelse med enkla bildinstruktioner, som gör att även barn som nyss börjat läsa kan bygga utan problem, plus zoom- och sparlägen i digitala Instructions PLUS!
 • 4+-lekseten erbjuder ett roligt sätt för barn att lära sig bygga, samtidigt som deras självförtroende växer med varje enkelt byggsteg. De låter barn och vuxna upptäcka glädjen i att bygga och leka tillsammans.
 • LEGO delar uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp och bygga med, om och om igen – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Musse Pigg och Kalle Ankas gård
SKU
10775
EAN
5702016913156
UPC
673419339803
Delar
118
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.