LEGO Musse Pigg och Mimmi Piggs rymdraket 10774

Ett coolt bygg- och lekset fr spnnande rymdutforskning

lego 10774 musse pigg och mimmi piggs rymdraket
 • 88 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 10774 SKU

Boosta barns fantasi med setet vLEGO | Disney Mickey and Friends Musse Pigg och Mimmi Piggs rymdraket (10774). Setet innehåller en öppningsbar rymdraket och rymdstation och låter barn från 4 år följa med Musse Pigg och Mimmi Pigg ut i rymden. Gjort för att bygga och leka. Detta LEGO 4+ rymdset är fullspäckat med roliga, utvecklande …

Läs mer...

Priser LEGO Musse Pigg och Mimmi Piggs rymdraket 10774

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Amazon.se Amazon.se 197 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Musse Pigg och Mimmi Piggs rymdraket 10774

Boosta barns fantasi med setet vLEGO | Disney Mickey and Friends Musse Pigg och Mimmi Piggs rymdraket (10774). Setet innehåller en öppningsbar rymdraket och rymdstation och låter barn från 4 år följa med Musse Pigg och Mimmi Pigg ut i rymden.

Gjort för att bygga och leka
Detta LEGO 4+ rymdset är fullspäckat med roliga, utvecklande aktiviteter som hjälper barn att få en fantastisk lekupplevelse. Varje påse med klossar innehåller en komplett modell som barn kan bygga ihop snabbt för att börja leka direkt! Innehåller också startklossdelar som kickstartar byggandet.

Underhållande familjekul
4+-seten är ett perfekt sätt för vuxna att dela roligt byggande med sina barn. Detta set innehåller också enkla bildinstruktioner, vilket gör att även barn som just börjat lära sig att läsa kan bygga utan problem. Innehåller även Instructions PLUS, tillgängliga i gratisappen LEGO Bygginstruktioner. I appen kan barn tydligt se byggprocessen och spara sina framsteg så att de kan kasta sig in i bygget igen när som helst.

 • Setet LEGO ǀ Disney Musse Pigg och Mimmi Piggs rymdraket (10774) ger barn ett set fullspäckat med roliga rollekar och möjligheter att utveckla byggfärdigheter när de flyger runt i en raket och utforskar rymden.
 • En perfekt present till barn från 4 år som vill sätta trender på lekplatsen! Överraska ett barn med denna kreativa byggleksak som boostar fantasin och självförtroendet och underhåller i timmar.
 • Perfekt för att lära sig bygga. Raketen och rymdstationen innehåller startklossar förett enkelt bygge som ger mer tid till lek, plus 2 minifigurer och en exklusiv silhuettplatta med Musse!
 • Detta LEGO ǀ Disney set är fullt av roliga detaljer och tillbehör, inklusive en stor sten som kan öppnas och rymmer en utomjording, plus en kamera och ett litet bygge med en flagga för massor av rolleksmöjligheter.
 • Raketen är 14 cm hög och 7 cm bred, och hela setet inspirerar till oändliga lekar. Eftersom det är kompatibelt med andra LEGO klossar kan det utökas i takt med att byggfärdigheterna växer.
 • Ge små barn en fantastisk upplevelse med enkla bildinstruktioner, som gör att även barn som nyss börjat läsa kan bygga utan problem, plus zoom- och sparlägen i digitala Instructions PLUS!
 • 4+-lekseten erbjuder ett roligt sätt för barn att lära sig bygga, samtidigt som deras självförtroende växer med varje enkelt byggsteg. De låter barn och vuxna upptäcka glädjen i att bygga och leka tillsammans.
 • LEGO delar uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp och bygga med, om och om igen – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Musse Pigg och Mimmi Piggs rymdraket
SKU
10774
EAN
5702016913149
UPC
673419339797
Delar
88
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.