LEGO Mimmi Piggs glasskiosk 10773

Det perfekta bygg- och leksetet fr strandventyr

lego 10773 mimmi piggs glasskiosk
 • 100 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 10773 SKU

Uppmuntra barn att utveckla sina byggfärdigheter med setet LEGO | Disney Mickey and Friends Mimmi Piggs glasskiosk (10773), ett roligt set för byggare från 4 år med massor av utvecklade aktiviteter som främjar deras koncentration och problemlösningsförmåga och uppmuntrar till uthållighet medan de leker. Gjort för att bygga och leka direkt. Detta LEGO 4+ butiksset är …

Läs mer...

Priser LEGO Mimmi Piggs glasskiosk 10773

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Amazon.se Amazon.se 202 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Mimmi Piggs glasskiosk 10773

Uppmuntra barn att utveckla sina byggfärdigheter med setet LEGO | Disney Mickey and Friends Mimmi Piggs glasskiosk (10773), ett roligt set för byggare från 4 år med massor av utvecklade aktiviteter som främjar deras koncentration och problemlösningsförmåga och uppmuntrar till uthållighet medan de leker.

Gjort för att bygga och leka direkt
Detta LEGO 4+ butiksset är fullt av delar som hjälper barn att få en fantastisk lekupplevelse. Varje påse innehåller en komplett modell som barn kan bygga snabbt för att komma igång med lekarna! Det innehåller också en startkloss som kickstartar byggandet.

Skoj för familjer när som helst
4+-seten är ett perfekt sätt för vuxna att dela roligt byggande med sina barn. Detta set innehåller också enkla bildinstruktioner, vilket gör att även barn som just börjat lära sig att läsa kan bygga utan problem. Innehåller även Instructions PLUS, tillgängliga i gratisappen LEGO Bygginstruktioner. I appen kan barn tydligt se byggprocessen och spara sina framsteg så att de kan kasta sig in i bygget igen när som helst.

 • Det spännande setet LEGO ǀ Disney Musse Piggs propellerplan (10772) erbjuder barn massor av roliga rolleksmöjligheter där de kan utveckla sina byggförmågor när de sköter om och flyger det coola planet.
 • En perfekt present till barn från 4 år som vill sätta trender på lekplatsen! Överraska ett barn med en kreativ present som utvecklar byggförmågor, uppmuntrar fantasin och underhåller i timmar.
 • Portabel för lek på språng. Byggleksaken innehåller ett plan med startklosschassi för att hjälpa barn att komma igång med byggandet så att det finns mer tid för lek, plus en minifigur och en exklusiv platta med Musse!
 • Detta LEGO ǀ Disney set är fullt av roliga detaljer och tillbehör, som ett verktygsställ med skiftnyckel och sprayflaska, plus ett litet bygge med en signalflagga som utökar rolleksmöjligheterna.
 • Detta set är 6 cm högt och 14 cm brett och passar perfekt för fria lekar. Eftersom det är kompatibelt med andra LEGO klossar kan det utökas i takt med att barns byggfärdigheter utvecklas.
 • Ge små barn en fantastisk upplevelse med enkla bildinstruktioner, som gör att även barn som nyss börjat läsa kan bygga utan problem, plus zoom- och sparlägen i digitala Instructions PLUS!
 • 4+-lekseten erbjuder ett roligt sätt för barn att lära sig bygga, samtidigt som deras självförtroende växer med varje enkelt byggsteg. De låter barn och vuxna upptäcka glädjen i att bygga och leka tillsammans.
 • LEGO delar uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp och bygga med, om och om igen – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Mimmi Piggs glasskiosk
SKU
10773
EAN
5702016913132
UPC
673419339780
Delar
100
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.