LEGO Musse Piggs propellerplan 10772

Ett bygg- och flygset som r perfekt fr spnnande luftventyr

lego 10772 musse piggs propellerplan
 • 59 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 10772 SKU

Utveckla barns byggfärdigheter med setet LEGO | Disney Mickey and Friends Musse Piggs propellerplan (10772) för barn från 4 år, perfekt för att imponera på vänner på lekplatsen. Innehåller ett plan, 2 små byggen och en exklusiv silhuettplatta med Musse, så att barn kan följa med Disneys Musse Pigg på högtflygande lekar. Lätt att bygga och …

Läs mer...

Priser LEGO Musse Piggs propellerplan 10772

Lego.com LEGO.com 90 kr Se
Proshop.se Proshop.se 157 kr Se
Amazon.se Amazon.se 158 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Musse Piggs propellerplan 10772

Utveckla barns byggfärdigheter med setet LEGO | Disney Mickey and Friends Musse Piggs propellerplan (10772) för barn från 4 år, perfekt för att imponera på vänner på lekplatsen. Innehåller ett plan, 2 små byggen och en exklusiv silhuettplatta med Musse, så att barn kan följa med Disneys Musse Pigg på högtflygande lekar.

Lätt att bygga och leka
Detta LEGO 4+ flygplansset är fullspäckat med engagerande delar som ser till att barn får en fantastisk lekupplevelse, plus en startkloss som sätter igång byggandet direkt. Varje påse med klossar innehåller en komplett modell som barn kan bygga och leka med på en gång!

Fantastiskt familjekul
4+-seten är ett utmärkt sätt för vuxna att dela det roliga med sina barn. Detta set innehåller också enkla bildinstruktioner, vilket gör att även barn som just börjat lära sig att läsa kan bygga utan problem. Det innehåller också Instructions PLUS, tillgängliga i gratisappen LEGO Bygginstruktioner. I appen kan barn tydligt se byggprocessen och spara sina framsteg så att de kan kasta sig in i bygget igen när som helst.

 • Det spännande setet LEGO ǀ Disney Musse Piggs propellerplan (10772) erbjuder barn massor av roliga rolleksmöjligheter där de kan utveckla sina byggförmågor när de sköter om och flyger det coola planet.
 • En perfekt present till barn från 4 år som vill sätta trender på lekplatsen! Överraska ett barn med en kreativ present som utvecklar byggförmågor, uppmuntrar fantasin och underhåller i timmar.
 • Portabel för lek på språng. Byggleksaken innehåller ett plan med startklosschassi för att hjälpa barn att komma igång med byggandet så att det finns mer tid för lek, plus en minifigur och en exklusiv platta med Musse!
 • Detta LEGO ǀ Disney set är fullt av roliga detaljer och tillbehör, som ett verktygsställ med skiftnyckel och sprayflaska, plus ett litet bygge med en signalflagga som utökar rolleksmöjligheterna.
 • Detta set är 6 cm högt och 14 cm brett och passar perfekt för fria lekar. Eftersom det är kompatibelt med andra LEGO klossar kan det utökas i takt med att barns byggfärdigheter utvecklas.
 • Ge små barn en fantastisk upplevelse med enkla bildinstruktioner, som gör att även barn som nyss börjat läsa kan bygga utan problem, plus zoom- och sparlägen i digitala Instructions PLUS!
 • 4+-lekseten erbjuder ett roligt sätt för barn att lära sig bygga, samtidigt som deras självförtroende växer med varje enkelt byggsteg. De låter barn och vuxna upptäcka glädjen i att bygga och leka tillsammans.
 • LEGO delar uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp och bygga med, om och om igen – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Musse Piggs propellerplan
SKU
10772
EAN
5702016913941
UPC
673419340595
Delar
59
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
90 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.