LEGO Fantasiklosslåda stor 10698

lego 10698 fantasiklosslada stor
  • 790 Delar
  • LEGO Classic Tema
  • 10698 SKU

Bygg massor av modeller med denna stora låda med klassiska LEGO klossar i 33 olika färger. Den innehåller många olika fönster och dörrar samt andra specialdelar som inspirerar dig och triggar din fantasi. Det här setet innehåller idéer som hjälper dig att komma igång och är en perfekt kreativ verktygslåda för nya byggare i alla …

Läs mer...

Priser LEGO Fantasiklosslåda stor 10698

Proshop.se Proshop.se -29% 466 kr Se
LEGO.com LEGO.com -5% 630 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 795 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Classic

Beskrivning LEGO Fantasiklosslåda stor 10698

Bygg massor av modeller med denna stora låda med klassiska LEGO klossar i 33 olika färger. Den innehåller många olika fönster och dörrar samt andra specialdelar som inspirerar dig och triggar din fantasi. Det här setet innehåller idéer som hjälper dig att komma igång och är en perfekt kreativ verktygslåda för nya byggare i alla åldrar som vill prova på klassiskt LEGO byggande. Setet är förpackat i en behändig förvaringslåda i plast och är ett perfekt tillägg till alla LEGO samlingar.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Fantasiklosslåda stor
SKU
10698
UPC
673419233606
Delar
790
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
660 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.