LEGO Fantasiklosslåda mellan 10696

lego 10696 fantasiklosslada mellan
  • 484 Delar
  • LEGO Classic Tema
  • 10696 SKU

Den här samlingen LEGO klossar i 35 olika färger är utformad för byggare i alla åldrar och uppmuntrar till bygglek och fantasifulla modeller. Fönster, ögon och massor av hjul gör det ännu roligare att bygga och skapar oändliga möjligheter till kreativ bygg- och fordonslek. Setet är ett fantastiskt tillägg till alla LEGO samlingar, är förpackat …

Läs mer...

Priser LEGO Fantasiklosslåda mellan 10696

Proshop.se Proshop.se -31% 281 kr Se
LEGO.com LEGO.com -5% 390 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 672 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Classic

Beskrivning LEGO Fantasiklosslåda mellan 10696

Den här samlingen LEGO klossar i 35 olika färger är utformad för byggare i alla åldrar och uppmuntrar till bygglek och fantasifulla modeller. Fönster, ögon och massor av hjul gör det ännu roligare att bygga och skapar oändliga möjligheter till kreativ bygg- och fordonslek. Setet är ett fantastiskt tillägg till alla LEGO samlingar, är förpackat i en behändig förvaringslåda i plast och innehåller idéer som hjälper dig att komma igång med byggandet.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Fantasiklosslåda mellan
SKU
10696
UPC
673419233590
Delar
484
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
410 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.