LEGO Eiffeltornet 10307

Bygg den ultimata version av ett av vrldens mest lskade landmrken med modellsetet LEGO Eiffeltornet med 10001delar fr vuxna

lego 10307 eiffeltornet
  • 10001 Delar
  • LEGO Icons Tema
  • 10307 SKU

Ryktena har cirkulerat under en tid, men nu är det officiellt. I november 2022 släpps den högsta LEGO-uppsättningen genom tiderna. Det nya LEGO Eiffeltornet är nämligen hela 149 centimeter högt! Och som om det inte vore nog är denna uppsättning en av de uppsättningar som har flest element. Du bygger det gigantiska Eiffeltornet med inte …

Läs mer...

Priser LEGO Eiffeltornet 10307

LEGO.com LEGO.com -4% 7 250 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Eiffeltornet 10307

Ryktena har cirkulerat under en tid, men nu är det officiellt. I november 2022 släpps den högsta LEGO-uppsättningen genom tiderna. Det nya LEGO Eiffeltornet är nämligen hela 149 centimeter högt! Och som om det inte vore nog är denna uppsättning en av de uppsättningar som har flest element. Du bygger det gigantiska Eiffeltornet med inte mindre än 10 001 delar. LEGO 10307 innehåller dessutom många verklighetstrogna detaljer och med det här setet kommer du att uppleva en byggupplevelse som aldrig förr.

Inte det första LEGO Eiffeltornet, men det största

LEGO Eiffeltornet 10307

LEGO har släppt set med Eiffeltornet tidigare, men överträffar sig själv med detta nya set. Den senaste uppsättningen av Eiffeltornet är den högsta uppsättningen hittills och den är också enormt verklighetstrogen. När du bygger kommer du att förvånas över de många vackra detaljerna som LEGO har lagt till i det här setet. Beundra de många bågar, räcken, stöd och tvärförbindelser som gör tornet till det monument det är.

Bygg Eiffeltornet precis som originalet

Det riktiga Eiffeltornet byggdes i fyra delar. Du kan också sätta ihop den här LEGO repliken av den imponerande byggnaden i fyra delar. Byggprocessen här är nära kopplad till det riktiga Eiffeltornet. Detta ger dig en unik inblick i byggprocessen för Gustave Eiffels mästerverk. Du kommer också att lära dig nya byggtekniker när du bygger monumentet, vilket gör det till en unik upplevelse. Att sätta ihop Eiffeltornet kräver en hel del erfarenhet av att bygga och är därför lämpligt för entusiastiska byggare från 18 år och uppåt.

Livslika detaljer

LEGO Eiffeltornet - Detail 1
LEGO Eiffeltornet - Detail 2

Detta fantastiska LEGO Eiffeltorn är fullt av fantastiska detaljer. Från de tre utsiktsplattformarna till hissarna och från omgivningarna till den franska flaggan på tornets spets kommer du att upptäcka något nytt varje gång. Under byggandet och efteråt kommer du gång på gång att förvånas över de verklighetstrogna detaljerna. Till och med underifrån ser tornet ut som originalet. Från och med nu kan du stå under detta imponerande torn när du vill. Tornets topp är också verklighetstrogen. Här finns Gustave Eiffels kontor, och sändarmasten saknas inte heller.

En av de största LEGO-modellerna som någonsin tillverkats

Med en höjd på 149 centimeter är det här LEGO-setet det högsta LEGO-setet som hittills tillverkats. De andra dimensionerna är också mycket imponerande. Tornet är 57 centimeter brett och 57 centimeter djupt. Resultatet är ett fantastiskt torn som du kommer att vilja visa upp för alla. För att göra det lättare att flytta den stora modellen består den av fyra separata delar. Den är också utrustad med handtag, vilket gör den lätt att flytta.

Mer än bara Eiffeltornet

LEGO Eiffeltornet - Detail 3

För att skapa en imponerande och verklighetstrogen modell räcker det inte med Eiffeltornet. Det är därför du också uppmärksammar omgivningen i den här uppsättningen. Boulevarden under LEGO Eiffeltornet har utarbetats i detalj. Från träden och växtligheten till de riktiga parisiska bänkarna och gatlyktorna. Föreställ dig att du befinner dig i den franska staden för en stund medan du sätter ihop den här uppsättningen.

En underbar present till den sanna älskaren

Detta fantastiska Eiffeltorn är den ultimata presenten för sanna historieintresserade. LEGO-fans och reseentusiaster kommer definitivt att gilla det här vackra setet. Setet har ett högt pris, men i gengäld får du en fantastisk gåva. Den här modellen kommer att bli ett praktverk i din LEGO samling och kommer att fortsätta att förvåna dig i många år framöver. Kan du göra plats för detta praktverk?

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Eiffeltornet
SKU
10307
UPC
673419355797
Delar
10001
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
18+ år
LEGO pris
7 550 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.