Produktbeskrivning (10300)

Fans av Tillbaka till framtiden, vi har det ultimata projektet för er: LEGO Tillbaka till framtiden – Tidsmaskin (10300), ett modellbyggset för vuxna. Hänge dig åt din passion för en av världens mest älskade filmtrilogier och bygg 1 av 3 versioner av den tidsresande bilen.

Lägg tid på detaljerna
Doc och Marty reste i 140 km i timmen, men du kan låta det ta så lång tid du vill när du bygger alla imponerande detaljer i detta set, med autentiska funktioner som öppningsbara måsvingedörrar, däck som fälls in för flygläge, upplyst fluxkondensator, tryckta datum på instrumentbrädan och öppningsbar motorhuv, plus svävarbräda och utbytbara registreringsskyltar. Med minifigurerna av Doc och Marty blir detta den perfekta uppvisningsmodellen för att hylla din favoritfilm.

Välkommen till din zon
Ge dig själv egentid med högkvalitativa, byggbara LEGO modellset för vuxna. Detta set är det senaste i en serie LEGO filmbilar och blir ett uppslukande projekt för dig eller en perfekt presentidé till alla som älskar samlarobjekt från Tillbaka till framtiden.