LEGO Titanic 10294

Vrldens strsta skepp

lego 10294 titanic
 • 9090 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10294 SKU

Alla känner till historien om Titanic. Tragedin om detta enorma fartyg är världsberömd. Det så kallade osänkbara fartyget kolliderade med ett isberg under sin jungfruresa 1912 och sjönk inom tre timmar. Filmatiseringen av katastrofen från 1997 vann sammanlagt 11 Oscars och är fortfarande en mycket populär film. Nu kan du också ta in Titanic i ditt …

Läs mer...

Priser LEGO Titanic 10294

LEGO.com LEGO.com -4% 7 900 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Titanic 10294

Alla känner till historien om Titanic. Tragedin om detta enorma fartyg är världsberömd. Det så kallade osänkbara fartyget kolliderade med ett isberg under sin jungfruresa 1912 och sjönk inom tre timmar. Filmatiseringen av katastrofen från 1997 vann sammanlagt 11 Oscars och är fortfarande en mycket populär film.

Nu kan du också ta in Titanic i ditt eget hem. Med LEGO 10294 Titanic får du en verklighetstrogen LEGO-version av det legendariska fartyget i ditt hem. Är du redo för det största LEGO-setet som hittills har tillverkats?

Mer än 9 000 tegelstenar

Du kan med säkerhet säga att LEGO Titanic är en fantastisk konstruktion. Modellen är hela 135 centimeter lång och består av mer än 9 000 tegelstenar. Totalt är fartyget 44 centimeter högt, 16 centimeter brett och 135 centimeter långt. Detta innebär att modellen har en skala på 1:200.

Du bygger en modell med många verklighetstrogna detaljer. Du kommer bland annat att bygga bryggan, promenaddäcket och fartygets simbassäng i detalj. Den stora trappan, rökrummet och pannrummet saknas inte heller. För att kunna se alla dessa detaljer är fartyget indelat i tre sektioner. På så sätt kan du ge alla detaljer den uppmärksamhet de förtjänar.

Exponera fartyget

När du har spenderat timmar med att bygga LEGO Titanic vill du visa upp den. På så sätt kan alla beundra både ditt byggnadsverk och det fantastiska skeppet. För detta får du en namnskylt och ett praktiskt stativ med LEGO 10294 Titanic.

Hitta den perfekta platsen i ditt hem och ge Titanic en bra plats. Alla kommer att bli imponerade av fartygets stora skala, de många detaljerna och storheten. Och de har inte ens sett några rörliga detaljer ännu.

Vrid på propellrarna för att vrida på kolvmotorerna i fartyget. Lyft ankaret och justera den spända linan mellan masterna. Detta gör att modellen ser ännu mer verklig ut.

För fans av LEGO och Titanic

Det här LEGO-setet är den perfekta presenten för alla Titanic-fans, men även alla LEGO-fans kommer att bli glada över den enorma byggutmaningen som det här fartyget erbjuder. Överraska någon med denna fantastiska utmaning och det fantastiska resultatet. Det blir aldrig tråkigt att titta på den här modellen.

Gång på gång kommer du att bli förvånad över de överväldigande detaljerna, modellens storlek och den kolossala prestandan. Även personer som inte är fans av Titanic kommer att se fartygets skönhet med den här modellen.

Den ultimata utmaningen

Det största LEGO-setet hittills, med fantastiska detaljer, är den ultimata byggutmaningen för alla vuxna LEGO-fans. Ta dig an utmaningen och njut sedan av den fantastiska prestationen dag efter dag.

Har du redan den perfekta platsen för det legendariska Titanic i åtanke? Vänta då inte längre och hämta denna fantastiska byggutmaning!

 • Bygg en vacker LEGO modellversion av världens mest berömda fartyg med modellsetet LEGO Titanic 10294. Med över 9 000 delar erbjuder detta set en byggutmaning att njuta av.
 • Återskapa de historiska detaljerna hos Titanic i denna fartygsmodell i skala 1:200. Med autentiska detaljer som över 300 fönsterventiler, den ikoniska bryggan, livbåtar, bänkar, lastkran och mer.
 • Skeppet kan delas i 3 sektioner för att se den detaljerade interiören. Montera och beundra den stora trappan, hytterna, matsalen, rökrummet, biblioteket och simbassängen.
 • Bygg och utforska de realistiska funktionerna hos ett fungerande skepp. Vrid på propellrarna för att se motorernas kolvar snurra inuti.
 • Denna enorma modell av Titanic är en historisk samlarmodell och innehåller ett displayställ för varje sektion. Lägg till namnskylten på bogen för att fullända modellen.
 • Erbjuder ett givande byggprojekt för vuxna LEGO byggare och alla som älskar historia eller är intresserade av Titanic. En toppenpresent till samlare av historiska föremål.
 • En av de största och längsta LEGO modellerna någonsin – 135 cm lång, 44 cm hög och 16 cm bred.
 • Samlar- och uppvisningsmodellen LEGO Titanic ingår i en serie kreativa byggmodeller för vuxna som älskar vacker design, intrikata detaljer och elegant arkitektur.
 • LEGO byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Titanic
SKU
10294
UPC
673419340335
Delar
9090
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
18+ år
LEGO pris
8 200 kr
VIP -försäljning
1 november 2021
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.